reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Pierwszy raz kupiłam dziś testy z domowego laboratorium, bo strasznie mnie bolało w prawej pachwinie i prawy jajnik. Tak jak zwykle boli mnie na owulację, ale wyszedł negatywny, więc może będzie jutro albo już była, bo w sumie też mnie wczoraj bolało i się o 23 z bólu przewróciłam, bo poczułam jakby coś mi pękło w podbrzuszu. Żałuję, że nie kupiłam wcześniej tych testów. Chciałam podejść na luzie do tego, ale nie lubię nie wiedzieć kiedy mam owulacje, a testy zawsze pokrywały mi się z monitoringiem. Ale nie jestem zadowolona z tych testów. Zwykle miałam te z Allegro, fajnie się wybarwiały, a te jakoś słabo. Na przyszły miesiąc starań kupię te z Allegro jednak.
A może faktycznie jesteś już po piku? W sumie ładnie jest wybarwiony, o jakich testach z allegro mówisz?

reklama
Hej, przeczytaj proszę pierwszy post w wątku.
Hejka.
Mój błąd weszłam z" buciorami " do waszego wątku ...
Jestem mamą dwójki zdrowych dziewczyn 7i12 lat 🙂 staramy się z mężem o kolejne bobo no ale nie udaje się nam .w zeszłym roku w maju poroniłam tak jak pisałam wcześniej w 9 tygodniu .. 😔 teraz tak to takie spodziewane ale i niespodziewanie .. jestem bardzo w szoku 😊 termin @ miałam na 25 sierpień .
pozdrawiam was serdecznie

Kurde na też już zgłupiałam.. jestem przed czy po 🤡
To aż niemożliwe , że tak szybko mogla być.. Czyli może jeszcze będzie pik.. chociaż wczoraj była ciemniejsza jak dziś.. 🥴

Załączniki

• Screenshot_20230827_221841_Gallery.jpg
    Screenshot_20230827_221841_Gallery.jpg
    196,1 KB · Wyświetleń: 74
Hejka.
Mój błąd weszłam z" buciorami " do waszego wątku ...
Jestem mamą dwójki zdrowych dziewczyn 7i12 lat 🙂 staramy się z mężem o kolejne bobo no ale nie udaje się nam .w zeszłym roku w maju poroniłam tak jak pisałam wcześniej w 9 tygodniu .. 😔 teraz tak to takie spodziewane ale i niespodziewanie .. jestem bardzo w szoku 😊 termin @ miałam na 25 sierpień .
pozdrawiam was serdecznie
tak nie do końca o to chodzi. Ten wątek służy wspólnemu oczekiwaniu i wspieraniu się przed testowaniem. Istotny jest więc udział w wątku przed zrobieniem testu. To, że się poznajemy i sobie kibicujemy.
Do oceny testów osób nieuczestniczących w wątku, które nie zapisały się na testowanie, służą inne wątki ;) w każdym razie powodzenia, oby Twój test faktycznie był pozytywny :)

A może faktycznie jesteś już po piku? W sumie ładnie jest wybarwiony, o jakich testach z allegro mówisz?
Chodzi o te najtańsze, w biało-różowych opakowaniach. Też miałam jakieś zielone paskowe z Allegro i tam kontrolna kreska wychodziła wyraźnie bordowa, a tutaj jakieś takie nijakie te kolory.

Zobaczymy jutro wieczorem czy ciemnieje, czy blednie :) Przed chwilą miałam strasznie dziwny ból w macicy i chłop mnie już do szpitala chciał zawozić :p On strasznie panikuje jak mnie tylko coś zakłuje.

reklama
Do góry