Moonstone
Moderator
Sama jesteś stara, staraSiedzę na kreskach dłużej niż Ty byłaś więc nie wiem kto tu jest starą gwardią
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sama jesteś stara, staraSiedzę na kreskach dłużej niż Ty byłaś więc nie wiem kto tu jest starą gwardią
Stara stara staraSama jesteś stara, stara
Dasz radę! Kto jak nie Ty?Jeszcze 4 dni wyzwania i koniec. Nie wiem czy je przeżyję, ale tak czy siak koniec
więcej się w forumowe wyzwania nie bawię, wystarczy, że to już od chyba nastu dni sama robię. Tylko @Brownie1992 chociaż przysiady ze mną robi, dzięki czemu się nie czuję taka całkiem osamotnionaDasz radę! Kto jak nie Ty?
Jakie wyzwanie następne?
Hej, przeczytaj proszę pierwszy post w wątku.Hej .
Czy widzicieie tu druga kreskę czy tylko ja mam zwidy ?
Już tak długo się staramy ... W zeszłym roku mialam w 9 tyg poronienie. Podświadomość się cieszy ale też są obawy ;)