reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Pierwszy raz kupiłam dziś testy z domowego laboratorium, bo strasznie mnie bolało w prawej pachwinie i prawy jajnik. Tak jak zwykle boli mnie na owulację, ale wyszedł negatywny, więc może będzie jutro albo już była, bo w sumie też mnie wczoraj bolało i się o 23 z bólu przewróciłam, bo poczułam jakby coś mi pękło w podbrzuszu. Żałuję, że nie kupiłam wcześniej tych testów. Chciałam podejść na luzie do tego, ale nie lubię nie wiedzieć kiedy mam owulacje, a testy zawsze pokrywały mi się z monitoringiem. Ale nie jestem zadowolona z tych testów. Zwykle miałam te z Allegro, fajnie się wybarwiały, a te jakoś słabo. Na przyszły miesiąc starań kupię te z Allegro jednak.

Załączniki

• IMG_7951.jpeg
    IMG_7951.jpeg
    71,9 KB · Wyświetleń: 67
Hej .
Czy widzicieie tu druga kreskę czy tylko ja mam zwidy ?
Już tak długo się staramy ... W zeszłym roku mialam w 9 tyg poronienie. Podświadomość się cieszy ale też są obawy ;⁠)

Załączniki

• IMG_20230827_072958179.jpg
    IMG_20230827_072958179.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 131
reklama
Do góry