Avy
Fanka BB :)
Oby tak było Bo jak mnie ryk kaszojada nie obudzi to będzie przypałPrzyzwyczaisz się i to już niedługo!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby tak było Bo jak mnie ryk kaszojada nie obudzi to będzie przypałPrzyzwyczaisz się i to już niedługo!
Oj tam oj tamOby tak było Bo jak mnie ryk kaszojada nie obudzi to będzie przypał
Zobaczysz że się da, przyzwyczaisz sięJak można tak krótko spać
Ja teraz mam relaks przy herbacie. Mój poranny rytuał Za 6 minut chłop wstanie i będzie zapierdziel, żeby zdążyć do pracy
DZISIAJ JEST!Wiecie, że dzisiaj nie jest piątek?
DZISIAJ JEST!
Wiadomo, wypindalaj!
Ja zjem za nią. Nie martw sięWłaśnie, bo mi endometrium zmizernieje!!
Ja normalnie spałam średnio 4h. Przy mlekokaszojadzie jest gorzej. Chociaż już się skończyły pobudki o 4 i zabawa.Jak można tak krótko spać
Ja teraz mam relaks przy herbacie. Mój poranny rytuał Za 6 minut chłop wstanie i będzie zapierdziel, żeby zdążyć do pracy