Brownie1992
Moderator
A musisz mieć co do kcal ? Aż tak scisle się tego trzymasz ?nie dam rady wymierzyć precyzyjnie kalorii na porcję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A musisz mieć co do kcal ? Aż tak scisle się tego trzymasz ?nie dam rady wymierzyć precyzyjnie kalorii na porcję
Gdzie mam rzucać?Myślę, że to jak nogi w górze po seksie - niby wiemy, że nie pomoże, ale niech pierwsza rzuci kamieniem, która nigdy nie próbowała albo chociaż nie pomyślała, żeby spróbować
przepraszam Cię, ale nie do końca wiem, jak możemy Ci to pomóc i czego dokładnie od nas oczekujesz... Wynik bety wskazuje, że nie jesteś w ciąży, przykro mi.Tak.kobieta nie będąca w ciazy <5.0
Ale ja nie wiem jaka beta była wyjściowa.1 test pokazał delikatnie 2 kreskę 16.08. W sobotę tj 19.08 zaczęło się krwawienie.dzis dopiero zrobiłam betę żeby ewentualnie wykluczyć pozamaciczna.
takA musisz mieć co do kcal ? Aż tak scisle się tego trzymasz ?
We mnieGdzie mam rzucać?
Bezsensu...
hahaha pisałam o dosalaniu posiłków, o cukrze w posiłkach nic nie było ale czekałam jak ktoś to wyłapie!Chciałam się podlizać, że niby dietetycznie
na Śląsku jedzą rosół ze śmietana. Za pierwszym razem byłam w szoku jak to zobaczyłam. Tak, rosół + makaron + śmietana.Śmietana i rosół?
To chyba na jakimś innym Śląsku bo u mojego męża się tak nie jadłona Śląsku jedzą rosół ze śmietana. Za pierwszym razem byłam w szoku jak to zobaczyłam. Tak, rosół + makaron + śmietana.