Żołna
Fanka BB :)
Kurna ale mój już wymiękaMusisz się ruchać 2 razy pod rząd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurna ale mój już wymiękaMusisz się ruchać 2 razy pod rząd
Mój biedny dziś robi ponad 1200 km i raczej nie zdąży wrócić przed północą więc wczorajsze działanie musi wystarczyćKurna ale mój już wymięka
Może kumulacja jednego i drugiegoJa chyba za długo tabletki brałam, bo teraz najchętniej to bym z łóżka nie wychodziła nie przypuszczałam że antykoncepcja tak libido obniża. Chociaż może u mnie to po prostu burza hormonów po odstawieniu?
Przynajmniej wiem, kiedy mam płodneMoże kumulacja jednego i drugiego
nie mogę się tak na raz wystrzelać ze wszystkichLubię Twoje ciekawostki dawaj dalej
dzień przed. I w dzień owu rano poprawić.Dziewczyny, kiedy najlepiej uprawiać seks, jeśli ma być co drugi dzień? Dzień przed owulacją, czy lepiej w dzień owulacji?
powiedz mu, że japońscy naukowcy każą poprawiać w ciągu trzech godzinKurna ale mój już wymięka
Jak tak powiem, to przez tydzień z pracy nie wrócipowiedz mu, że japońscy naukowcy każą poprawiać w ciągu trzech godzin
No tak, ale mąż po tej chemii to nawet nie da rady dwa dni pod rząd :/ więc muszę wybieraćdzień przed. I w dzień owu rano poprawić.
Szukałam i nie znalazłam nigdzie wiarygodnego źródła o tym, że przy słabszym nasieniu trzeba robić dzień przerwy.