Majorkaaaa
Fanka BB :)
Ja żarłam z gośćmiCo tu taka cisza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja żarłam z gośćmiCo tu taka cisza?
To trzymam kciuki, żeby na tej stymulacji się skończyło i widzimy się razem na mamuśkachJa pierwszy raz w tym cyklu mam stymulację lekami bo w tamtym cyklu wyszło że pęcherzyki małe i nie ma owulacji, jeśli nie wyjdzie naturalnie też chcemy spróbować iui. Staramy się od ślubu czyli juz 3 lata
Gdzie lecicie na wakajki?Całkiem fajnie Mieliśmy wyjechać, ale ostatecznie zrezygnowaliśmy. Odpoczęłam, pokręciliśmy się po okolicy, zaczęliśmy planować wakacje, mamy już zaplanowany termin i przykładowe miejsca. Przez to, że zostaliśmy w domu to udało się sprzedać auto, więc możemy się powoli cieszyć na nowe. Więc weekend uważam za udany
Cieszy mnie to, że weekend udany i że już masz lepszy humorCałkiem fajnie Mieliśmy wyjechać, ale ostatecznie zrezygnowaliśmy. Odpoczęłam, pokręciliśmy się po okolicy, zaczęliśmy planować wakacje, mamy już zaplanowany termin i przykładowe miejsca. Przez to, że zostaliśmy w domu to udało się sprzedać auto, więc możemy się powoli cieszyć na nowe. Więc weekend uważam za udany
Złapałam jakiś taki oddech. I powiem Ci, że już nie mogę się doczekać tego wszystkiego co będzie się działo w kolejnych miesiącachCieszy mnie to, że weekend udany i że już masz lepszy humor
Decyzja ostateczna jeszcze nie została podjęta. Próbuję przepchnąć Malediwy, ale chłop się nie chce zgodzić, bo za daleko w dwójkę, lot z dwiema przesiadkami. W ramach kompromisu prawdopodobnie będzie Albania.Gdzie lecicie na wakajki?
Wiem, my z Bolilolem też nie możemy się doczekać jak pójdziemy we trójkę na mamusieZłapałam jakiś taki oddech. I powiem Ci, że już nie mogę się doczekać tego wszystkiego co będzie się działo w kolejnych miesiącach
Zrobimy tam porządekWiem, my z Bolilolem też nie możemy się doczekać jak pójdziemy we trójkę na mamusie
No w końcu ktoś musiZrobimy tam porządek
Dasz radę! Nie może być tak źle jak się wydaje!Ja bardzo chętnie pójdę z Wami na mamusie, ale na razie to mam sraczkę przed jutrzejszym powrotem do pracy i wizytą w klinice, i to dosłownie