reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Mi ginekolog kazala zapytac endo skonsultować, czy nie zwiększyć dawki do 3 tys( ponoc to pomaga kobietom z IO zajść) , a mam 2 tys. i teraz sie zastanawiam czy nie zwiekszyc od dzisiaj zanim pojde, bo mam zapas leku 🤡
ja nie robiłam nic na własną rękę, ale faktycznie zaczynałam od 1,5tys później weszliśmy na 2,55tys i ostatecznie miałam skończyć na 3tys. Ale organizm super reagował na tą środkowa dawkę i przy niej zostałam. Teraz mam siofor 850 rano i 750xr wieczorem

reklama
Powiem Ci @Avy, że ja czytając to, co piszesz wkurwiam się na tych z invimedu, więc nie wyobrażam sobie co Ty musisz czuć będąc w tej sytuacji. Ale nawet z tej rezerwy ponad 4 może spaść to tak szybko?

Co do mety, to łykaj sobie wieczorem z kolacją, bo to zmniejsza dolegliwości. Początki bywają trudne, bo jest trochę niedobrze, ale po tygodniu, dwóch mija.

O tak. U mnie prócz tego były jeszcze biegunki 😕

O tak. U mnie prócz tego były jeszcze biegunki 😕
Bathroom Ocupado GIF

to prawda, ja też się dużo rzeczy dowiaduje z forum. Nieraz piszecie o badaniach o których nigdy w życiu nie słyszałam. Codziennie uczę się od was czegoś nowego ☺️ bardzo się cieszę że jest nas tu tak dużo mądrych dziewczyn i potfmrafimy się nawzajem wspierać mimo własnych ciężkich doświadczeń 🥰
Dokładnie, to jest mega, każda coś tu wnosi, jest wiele ròżnych przypadków, wiele osób ma szanse skorzystać z wiedzy i wskazówek - oczywiście to ogólnie żal, że jesteśmy tutaj, i że los rzuca nam kłody pod nogi, że nie jest jak w większości przypadków : seks= ciąża do kilku miesięcy max 🙄 - to chore i niesprawiedliwe, ale fakty są jakie są . Dzięki temu forum wiele osób odkrywa pewne fakty, zaczyna leczenie i zachodzi w ciąże i to jest piękne ❤️
Ciesze się,.że tu trafiłam- zupełnie przez przypadek, gdy po półrocznej koncepcji nadal nie byłam w ciąży- a w google wpisałam forum " zajść w ciąże po 30 roku życia, jak długo"?

ja nie robiłam nic na własną rękę, ale faktycznie zaczynałam od 1,5tys później weszliśmy na 2,55tys i ostatecznie miałam skończyć na 3tys. Ale organizm super reagował na tą środkowa dawkę i przy niej zostałam. Teraz mam siofor 850 rano i 750xr wieczorem
Oki dzieki za info, chyba zaczekam.do 22 sierpnia nie będę majstrować, chociaż mnie kusi- dzięki za Twój głos rozsądku😉😊

reklama
Do góry