reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Mi ginekolog kazala zapytac endo skonsultować, czy nie zwiększyć dawki do 3 tys( ponoc to pomaga kobietom z IO zajść) , a mam 2 tys. i teraz sie zastanawiam czy nie zwiekszyc od dzisiaj zanim pojde, bo mam zapas leku 🤡
ja nie robiłam nic na własną rękę, ale faktycznie zaczynałam od 1,5tys później weszliśmy na 2,55tys i ostatecznie miałam skończyć na 3tys. Ale organizm super reagował na tą środkowa dawkę i przy niej zostałam. Teraz mam siofor 850 rano i 750xr wieczorem

reklama
Powiem Ci @Avy, że ja czytając to, co piszesz wkurwiam się na tych z invimedu, więc nie wyobrażam sobie co Ty musisz czuć będąc w tej sytuacji. Ale nawet z tej rezerwy ponad 4 może spaść to tak szybko?

Co do mety, to łykaj sobie wieczorem z kolacją, bo to zmniejsza dolegliwości. Początki bywają trudne, bo jest trochę niedobrze, ale po tygodniu, dwóch mija.

O tak. U mnie prócz tego były jeszcze biegunki 😕

O tak. U mnie prócz tego były jeszcze biegunki 😕
Bathroom Ocupado GIF

to prawda, ja też się dużo rzeczy dowiaduje z forum. Nieraz piszecie o badaniach o których nigdy w życiu nie słyszałam. Codziennie uczę się od was czegoś nowego ☺️ bardzo się cieszę że jest nas tu tak dużo mądrych dziewczyn i potfmrafimy się nawzajem wspierać mimo własnych ciężkich doświadczeń 🥰
Dokładnie, to jest mega, każda coś tu wnosi, jest wiele ròżnych przypadków, wiele osób ma szanse skorzystać z wiedzy i wskazówek - oczywiście to ogólnie żal, że jesteśmy tutaj, i że los rzuca nam kłody pod nogi, że nie jest jak w większości przypadków : seks= ciąża do kilku miesięcy max 🙄 - to chore i niesprawiedliwe, ale fakty są jakie są . Dzięki temu forum wiele osób odkrywa pewne fakty, zaczyna leczenie i zachodzi w ciąże i to jest piękne ❤️
Ciesze się,.że tu trafiłam- zupełnie przez przypadek, gdy po półrocznej koncepcji nadal nie byłam w ciąży- a w google wpisałam forum " zajść w ciąże po 30 roku życia, jak długo"?

ja nie robiłam nic na własną rękę, ale faktycznie zaczynałam od 1,5tys później weszliśmy na 2,55tys i ostatecznie miałam skończyć na 3tys. Ale organizm super reagował na tą środkowa dawkę i przy niej zostałam. Teraz mam siofor 850 rano i 750xr wieczorem
Oki dzieki za info, chyba zaczekam.do 22 sierpnia nie będę majstrować, chociaż mnie kusi- dzięki za Twój głos rozsądku😉😊

reklama
Do góry