reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Rozmawiałam z tym rekruterem 😭 tyle obietnic, to tak dobrze wygląda 😭 i nawet był przygotowany i musiał się wykazać niemałym sprytem, żeby zdobyć mój numer, bo nawet mi się przyznał jak mnie znalazł 😭 aaaaaaaaaa 😭
Nic tylko się cieszyć. Wiem że to nie odpowiedni czas na zmiany, ale nie zamykają sobie furtki. Weź od niego kontakt i przyszłości spróbuj skorzystać ☺️

reklama
Rozmawiałam z tym rekruterem 😭 tyle obietnic, to tak dobrze wygląda 😭 i nawet był przygotowany i musiał się wykazać niemałym sprytem, żeby zdobyć mój numer, bo nawet mi się przyznał jak mnie znalazł 😭 aaaaaaaaaa 😭
To jest świetna wiadomość! ❤️ i to niezależnie od tego co postanowisz w kwestii zmiany pracy teraz.

Nic tylko się cieszyć. Wiem że to nie odpowiedni czas na zmiany, ale nie zamykają sobie furtki. Weź od niego kontakt i przyszłości spróbuj skorzystać ☺️
nie no, to tak nie działa. Rekruterow jak mrówków, oferta pracy ta jedyna. No nic, zobaczymy jak pójdzie dalej, pewnie tylko tak ładnie z zewnątrz wygląda.

nie wiem co w tym świetnego 😭 jeszcze czekam na telefon od byłego szefa, on z reguły w jakiś magiczny sposób wyczuwa moje kryzysy i dzwoni oferując mi wszystkie pieniądze świata za powrót 🤡
Gdybym była bliżej, dostałabyś kopniaka w dupę za takie biadolenie 😉 Świetne jest to, że Cię chcą, szukają i potrzebują - co za tym idzie, Twoja wartość na rynku pracy wzrasta, wiec i Twoje oczekiwania mogą być wyższe. Nigdy nie ma idealnego czasu na zmianę pracy, zwłaszcza gdy planuje się zajście w ciąże, ale trzeba podejmować takie decyzja, które są dla nas najlepsze - bo jak wiemy, życie bywa bardzo przewrotne i nie czeka z pójściem dalej na nasz lepszy czas. Poza tym zajście w ciąże nie determinuje pójścia od razu na l4. A dodatkowo - jeśli dasz wypowiedzenie i od razu okaże się, że jesteś w ciąży, to zawsze możesz takie wypowiedzenie cofnąć, zostając w obecnej pracy. Jest masa możliwości!

Gdybym była bliżej, dostałabyś kopniaka w dupę za takie biadolenie 😉 Świetne jest to, że Cię chcą, szukają i potrzebują - co za tym idzie, Twoja wartość na rynku pracy wzrasta, wiec i Twoje oczekiwania mogą być wyższe. Nigdy nie ma idealnego czasu na zmianę pracy, zwłaszcza gdy planuje się zajście w ciąże, ale trzeba podejmować takie decyzja, które są dla nas najlepsze - bo jak wiemy, życie bywa bardzo przewrotne i nie czeka z pójściem dalej na nasz lepszy czas. Poza tym zajście w ciąże nie determinuje pójścia od razu na l4. A dodatkowo - jeśli dasz wypowiedzenie i od razu okaże się, że jesteś w ciąży, to zawsze możesz takie wypowiedzenie cofnąć, zostając w obecnej pracy. Jest masa możliwości!
zgadzam się w 100%, zawsze odkładamy albo starania o dziecko bo praca, mieszkanie itp, albo w drugą stronę - nic nie zmienię bo może będę w ciąży. Trzeba czasem zaryzykować i coś zmienić. Tak jak powyżej, nie zawsze trzeba odrazu iść na L4, jak zbiegnie się ze zmianą pracy to można cofnąć wypowiedzenie. A nawet jeśli okaże się że trzeba iść na L4 szybko to nie Ty pierwsza i nie ostatnia. Ofc to tylko moja opina

reklama
No to masz teraz ciężki orzech do zgryzienia :p Skoro Cię szukał i nie było łatwo to wiedz, że jesteś jak 💎! 😁

Do góry