Brownie1992
Moderator
Wygraliśmy 24 złote w dużego lotka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale czekaj, szukasz pracy a spuszczasz na drzewo? Czy podałaś gdzieś numer i czekałaś na ten dzień jak dziś, że ktoś zadzwoni z pracą marzeń?Znowu dzwonił do mnie jakiś rekruter. Od początku starań spuszczam wszystkich na drzewo, więc na miesiąc przed in vitro zadzwonił do mnie jakiś z robotą marzen poprosiłam, żeby zadzwonił jutro, może do jutra trafi mnie meteoryt
Kurde, szczęśliwy tydzień!Wygraliśmy 24 złote w dużego lotka
Ja myślę, że w tym miesiącu wygraliście dużo więcej niż 24 złote w totka! Dobry hajs na startWygraliśmy 24 złote w dużego lotka
Ej, właśnie się kapnęłam, że ta babka z gifa z bananem jest podobna do mnie Albo ja do niej Czort wieZrobić zawsze możesz
Jeszcze od loda nikt w ciążę nie zaszedł, więc szkoda tracić energii Chyba, że niepłodne, to hulaj dusza
Ale na męża cukrzycę nie ma wpływu co TY pijesz
Dzień, puściliśmy w poniedziałek.... Dopiero chłop sprawdziłKurde, szczęśliwy tydzień!
no właśnie nie szukam, sami z siebie dzwoniąAle czekaj, szukasz pracy a spuszczasz na drzewo? Czy podałaś gdzieś numer i czekałaś na ten dzień jak dziś, że ktoś zadzwoni z pracą marzeń?
będziesz miała na makaWygraliśmy 24 złote w dużego lotka
Za 24 zł to chyba będę musiała wodą popijać jak @nudellabędziesz miała na maka