reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Gratuluję wszystkim dziewczyny ❤️❤️❤️

Ja dla odmiany mam taki dziki cykl, że mam już dość. Wgl to jak miałam @ kupiłam jakieś dziwne podpaski bo zapomniałam zabrać i na szybko kupiłam co było i nie wiedziałam że po można się odparzyć podpaska (szczególnie że miałam ją max 2h) i do teraz się bujam z efektami.... A pozatym czuje się jakbym miała dostać okres, a w piątek ma być niby owu i dziwne dziwne... Ale na poprawę humoru zrobię sobie pyszna kolację 🥹

reklama
To ja się podzielę aktualizacją mojej owulacji - myśle, że była dzisiaj 🤞 Od rana mam śluz podbarwiony krwią (choć plamienie owulacyjne nie występuje u mnie często) i od około południa czuje pieczenie w okolicach jajnika (no chyba, że to jednak objawy spowodowane zbyt duża ilością seksu, to wtedy dupa 😂). Tak czy inaczej - kolejny monitoring mam zaplanowany na czwartek, zastanawiam się czy nie pojechać jutro do innego lekarza, żeby się upewnić i wiedzieć, czy nie muszę wrócić do uprawiania turystyki prokreacyjnej i wynikającej z niej konieczności podróży za Starym nad morze, gdzie dzisiaj wyjechał 😂

To ja się podzielę aktualizacją mojej owulacji - myśle, że była dzisiaj 🤞 Od rana mam śluz podbarwiony krwią (choć plamienie owulacyjne nie występuje u mnie często) i od około południa czuje pieczenie w okolicach jajnika (no chyba, że to jednak objawy spowodowane zbyt duża ilością seksu, to wtedy dupa 😂). Tak czy inaczej - kolejny monitoring mam zaplanowany na czwartek, zastanawiam się czy nie pojechać jutro do innego lekarza, żeby się upewnić i wiedzieć, czy nie muszę wrócić do uprawiania turystyki prokreacyjnej i wynikającej z niej konieczności podróży za Starym nad morze, gdzie dzisiaj wyjechał 😂
Proszę się przytulać 🤡

Nie jestem zadowolona, że był tylko jeden seks! U nas było ruchańsko 4 dni pod rząd, a w owu poprawialiśmy zgodnie z japońskimi wytycznymi po 3 godzinach !

Gratuluję wszystkim dziewczyny ❤️❤️❤️

Ja dla odmiany mam taki dziki cykl, że mam już dość. Wgl to jak miałam @ kupiłam jakieś dziwne podpaski bo zapomniałam zabrać i na szybko kupiłam co było i nie wiedziałam że po można się odparzyć podpaska (szczególnie że miałam ją max 2h) i do teraz się bujam z efektami.... A pozatym czuje się jakbym miała dostać okres, a w piątek ma być niby owu i dziwne dziwne... Ale na poprawę humoru zrobię sobie pyszna kolację 🥹
Współczuje odparzeń, to musi być bardzo nieprzyjemne ;( Ja to jestem team tampony, bo z podpaskami zawsze mi jakoś trudniej.

A co do owu - może wybierz się na monitoring, żeby sprawdzić co i jak?

Co dobrego robisz na kolację?

Współczuje odparzeń, to musi być bardzo nieprzyjemne ;( Ja to jestem team tampony, bo z podpaskami zawsze mi jakoś trudniej.

A co do owu - może wybierz się na monitoring, żeby sprawdzić co i jak?

Co dobrego robisz na kolację?
Mam w planie się wybrać na monitoring w przyszłym miesiącu jeśli wrzesień zawiedzie.

Bajgiel na kolację :3

Nie jestem zadowolona, że był tylko jeden seks! U nas było ruchańsko 4 dni pod rząd, a w owu poprawialiśmy zgodnie z japońskimi wytycznymi po 3 godzinach !
A skąd wniosek, że jeden? 😅 Pani Kochana! Tosz to było od minionego piątku codziennie min. raz, wczoraj po wizycie, później koło północy i dzisiaj rano jeszcze raz 😂 Niestety później musieliśmy się rozjechać, dlatego na poprawkę dzisiaj już nie ma szans 😅

reklama
Do góry