nudella
Fanka BB :)
Na zupę narobiłaś mi ochoty tyle, że u mnie będzie szczawiowaWylizałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na zupę narobiłaś mi ochoty tyle, że u mnie będzie szczawiowaWylizałam
A gdzie afirmacja?4 września oficjalnie, ale chyba 1- ego już zacznę. Chociaż czuję, że znowu dupa.
A to dlaczego? Pesymizm Cię nie opuścił?4 września oficjalnie, ale chyba 1- ego już zacznę. Chociaż czuję, że znowu dupa.
Ej ej, ale przecież Ty jesteś PUPO - pregnant until proven otherwise. Wiec uszy do góry i czekamy razem na Twoje dwie kreseczki!!4 września oficjalnie, ale chyba 1- ego już zacznę. Chociaż czuję, że znowu dupa.
No mi też coś się skróciło i też zaczęłam brać akardCzy jest możliwe, że acard skrócił czas trwania @?
Nie umiem! No ale 3 testy aż kupiłam To chyba już cośA gdzie afirmacja?
Już raz byłam i potem mega rozczarowanie Jakieś zmęczenie materiału mnie dopadło. Za długo jestem poza domem.Ej ej, ale przecież Ty jesteś PUPO - pregnant until proven otherwise. Wiec uszy do góry i czekamy razem na Twoje dwie kreseczki!!