reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

@Brownie1992 przysięgam, wyskoczyłam z łóżka z radości! Trzymam kciuki! You go girl!
Happy Hailee Steinfeld GIF by Pitch Perfect

reklama
Siedzę w poczekalni centrum onkologii (uspokajam - to tylko kontrolna, coroczna wizyta, nie zakładam problemów 😉). Pierwsza wizyta była zaplanowana na 9, ale oczywiście czas oczekiwania może ulec zmianie 😉 To jedno z tych miejsc, które choć przepełnione obawami i lękiem, jest jednak dość miłe - tj. ludzie tutaj są dla siebie życzliwi i uśmiechają się do siebie nawzajem. Mimo to czasem, siedząc w tej poczekalni, dopada mnie trochę smutku i zdarza mi się uronić łzę. Tutaj czas się zatrzymuje, a ja dostaje chwilę na przemyślenia - gdy mój mózg nie biegnie.

Kolejna wizyta o 15, przed tym obiecałam towarzyszyć młodej przy podpisaniu umowy najmu mieszkania (po roku się od nas wyprowadza 🥲), a na koniec jeszcze monitoring u ginekologa.

Taki deszczowy poniedziałek ☺️

No to prawda i jest jedno labo dla starych dziadków otwarte raz w tygodniu 😂
Ale może będą wyniki wieczorem.
Chciałabym wiedzieć bardziej niż Wy wszystkie!
ale co tu wiedzieć, co tu wiedzieć, jak beta Ci nie wyjdzie pozytywna po takich trzech testach, to już nigdy nie zrobię sikańca!

Byle tylko prog był piękny 🤞🤞🤞

reklama
Do góry