Mademoiselle_Nika
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
całą szufladę ma przecież!Weź jeszcze jakieś pinki kup, bo nas to czekanie zabije!!!
No to prawda i jest jedno labo dla starych dziadków otwarte raz w tygodniupowiedziała ta, co na tak głębokiej wsi mieszka, że nawet żabki nie ma
A poza tym: za to nas przecież kochasz
Za to nas tak lubiszJakie wieśniary z Was ...
O, to ja mam podobnie!@Brownie1992 jak zobaczyłam to zdjęcie testów to nie może mi się przestać cieszyć japa
ale co tu wiedzieć, co tu wiedzieć, jak beta Ci nie wyjdzie pozytywna po takich trzech testach, to już nigdy nie zrobię sikańca!No to prawda i jest jedno labo dla starych dziadków otwarte raz w tygodniu
Ale może będą wyniki wieczorem.
Chciałabym wiedzieć bardziej niż Wy wszystkie!
Brownie zakładaj i rób miejsce dla nasnie wiem na co liczy, ale wiadomo, że ją wygodnimy. Majowych chyba jakimś cudem jeszcze nikt nie zalożył, czekały na kogoś z kresek
Zaraz siknęWeź jeszcze jakieś pinki kup, bo nas to czekanie zabije!!!