Moonstone
Moderator
Staro - winek się mówi. Wytrawnych na dodatekmyślisz, że nikt Cię nie śledzi? Dobrze wiesz, że masz zapas kciuków starowinek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Staro - winek się mówi. Wytrawnych na dodatekmyślisz, że nikt Cię nie śledzi? Dobrze wiesz, że masz zapas kciuków starowinek
Ja widzęHej .
Czy widzicieie tu druga kreskę czy tylko ja mam zwidy ?
Już tak długo się staramy ... W zeszłym roku mialam w 9 tyg poronienie. Podświadomość się cieszy ale też są obawy ;)
myślisz, że nikt Cię nie śledzi? Dobrze wiesz, że masz zapas kciuków starowinek
nie mówi tylko pisze, jak już chcesz być taka poprawna! Znikam, ale będę podglądaćStaro - winek się mówi. Wytrawnych na dodatek
Albo coś naściemniaj, ze po drożności kazali Ci sprawdzic proga hihi podekscytowalam się! Kurde ja tez chce umieć w tą afirmacje!Jak chłop wróci z roboty tylko muszę mu jakiś kit nawciskać po co nagle na krew jadę
Akurat wina to było aż nadto i teraz mi wstyd, że się tak najebałamStaro - winek się mówi. Wytrawnych na dodatek
Jak dla mnie to ciąża, a nie cieńLaski widzicie cienie ?
Pink 2x plus jakiś ostatni Horien.
Patrze do mojej szuflady i kurva nie mam nic innego. Same pinki.
Ale u mnie NIGDY nie było cienia ...
LOLU mnie 9 dpo i też biel także
Welcome wrześniowe kreski
W takiej sytuacji poszłabym do ginekologa albo poprosiła o e-receptę jak jesteś jego pacjentką to bez problemu powinien wystawićDziewczyny doradzcie... Dziś wyniki bety i myślę czy nie jechać do mojej ginekolog (chociaż wizytę mam dopiero na 08.09) bo kończy mi się duphaston i nid wiem co dalej robić, czy mój lekarz rodzinny wystawi mi receptę?
To dobrze że się najebałas, teraz już nie będziesz mieć okazjiAkurat wina to było aż nadto i teraz mi wstyd, że się tak najebałam