wrobelmm
Fanka BB :)
A on co - nigdy do zlewu nie sikał?Chłop pyta czemu się szczerze do telefonu.
Bo sikają do zlewu. Zrobił wielkie oczy i o więcej nie pyta.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A on co - nigdy do zlewu nie sikał?Chłop pyta czemu się szczerze do telefonu.
Bo sikają do zlewu. Zrobił wielkie oczy i o więcej nie pyta.
Biedny ten mój staryMyślę, że jeszcze nie znasz swoich możliwości
A myślałam, że to ja mam pierdolca na punkcie segregacjiJa przed chwilą rozebrałam wszystkie testy owulacyjne, ale nie po to żeby się doszukiwać czegoś.. tylko segreguje śmieci.. plastik i mieszane w tym przypadku
Te paskowe jednak są bardziej eko
Dobra, biorę te wrzesniowki. Obym Wam szczęście przyniosłato już wiemy kto prowadzi październikowe!
A czy ktoś się zgłosi do wrześniowych? Halooooo! Już prawie 25.08, a chętnej brak
Dzięki za wyróżnienie. W związku z tym, że to miesiąc moich urodzin to życzę sobie samych pozytywnych wyników testów ciążowych@Mademoiselle_Nika się nadaje
Oooo! Będą wykresy! Będą wykresyyyyyyy!!Dobra, biorę te wrzesniowki. Obym Wam szczęście przyniosła
Z racji, że będę robić to pierwszy raz to wszystkie uwagi miłe widziane.
29.08 założę żeby za szybko tam nie przeniosła się rozmowa.
jeżeli czujesz się na siłach, żeby to zrobić, to z chęcią przekażę Ci pałeczkę ale pamiętaj, nic na siłę, Twoje zdrowie i samopoczucie jest najważniejszeDobra, biorę te wrzesniowki. Obym Wam szczęście przyniosła
Dobra, biorę te wrzesniowki. Obym Wam szczęście przyniosła
29.08 założę żeby za szybko tam nie przeniosła się roz
No nie...ja nawet butelki po Muszyniance obdzieram z papieru, albo wkłady z britty rozcinamA myślałam, że to ja mam pierdolca na punkcie segregacji
No i gitesDobra, biorę te wrzesniowki. Obym Wam szczęście przyniosła