Moonstone
Moderator
A nie rozciąganie do sikanka?To dla tych co nie biorą udziału w wyzwaniach i ćwiczeniach. Od września będzie „rozciąganie do szpagatu z Brownie”
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie rozciąganie do sikanka?To dla tych co nie biorą udziału w wyzwaniach i ćwiczeniach. Od września będzie „rozciąganie do szpagatu z Brownie”
Teraz mi to wysyłasz jak już zrobiłam zamówienie1 szt. Silikonowy składany kubek, prosty biały silikonowy przenośny kubek łazienkowy na zewnątrz, podróże
I discovered amazing products on SHEIN.com, come check them out!
Link do: 1 szt. Silikonowy składany kubek, prosty biały silikonowy przenośny kubek łazienkowy na zewnątrz, podróże
dla zainteresowanych
Z twoich ust brzmi to jak komplementNo wiesz... bezczelna jesteś
Ja bym taki wyjazd zakończyła bardzo szybko po takich akrobacjach albo stałaby się rzecz niemożliwa - odpuściłabym robienie testuWłaśnie
Kochana życie rzuca niespodziewanie gównem w ryj więc trzeba być przygotowaną na każdą ewentualnośćPo co Ci ta wiedza? Zupełnie niepotrzebna
A podobno się boiszPrzyszła @Moonstone i rozkręciła imprezę
Niby wiem, ale nie godzę się z tym!Kochana życie rzuca niespodziewanie gównem w ryj więc trzeba być przygotowaną na każdą ewentualność
Moja pani psycholog twierdziła, ze nie można ukrywać swojego prawdziwego jaA podobno się boisz
Bez jaj szpagatu się nie podejmuje. Jeszcze mnie nie pojebało do resztyTo dla tych co nie biorą udziału w wyzwaniach i ćwiczeniach. Od września będzie „rozciąganie do szpagatu z Brownie”
No oczywiście, że nie! Ale na wyjazd. W razie w. Co by do zlewu nie sikać. Szczególnie jak będzie to pierwsza noc. Przezorny zawsze ubezpieczony