reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Chipsiki, ciasteczka, big maczki, buły z żółtym serem zwłaszcza w weekend jak mąż ogarnia śniadania, pizze z kartonu 😂
Chipsiki to ziemniaki, a ziemniak to warzywo, a warzywa są zdrowe :D
Ciasteczka są spoko, bo przecież cukier krzepi!
Big mac to w ogóle samo zdrowie: łączy w sobie węgle, białka i tłuszcze. Są mięsko i warzywka ;)
Żółty ser jest spoko, nawet myszy to wiedzą :D A buła... no przecież każdy wie, że dobra biała buła nie jest zła. Co w takiej bułce ma być niezdrowego? A pizza? Co z tego, że z kartonu! Ciasto, warzywka, sos i ser - w czym problem? :D
burger big food bucket list GIF by Food Network Canada

reklama
Big mac to w ogóle samo zdrowie: łączy w sobie węgle, białka i tłuszcze. Są mięsko i warzywka ;)
Żółty ser jest spoko, nawet myszy to wiedzą :D A buła... no przecież każdy wie, że dobra biała buła nie jest zła. Co w takiej bułce ma być niezdrowego? A pizza? Co z tego, że z kartonu! Ciasto, warzywka, sos i ser - w czym problem? :D
Przekonałaś mnie i moją gruba dupe 😂

Proszę mi przesunąć testowanie na 30.08 :)
Dzisiaj mąż mnie irytuje i zastanawiam się, czy się poświęcić, żeby nie stracić dnia w okolicy owulacji, czy go kopnąć w dupę dziś? :D
Drzemka po obiedzie to najgorsze zło ale też nie umiem sobie jej odpuszczać 😅 Czasem drzemka nie wiadomo jak potrafi trwać 4 h 💁‍♀️ to chyba zależy od tego co zjem 😅
Mój mąż tak ma i uważam, że to nie jest normalne żeby spać tyle godzin w ciągu dnia ;)
ja planuję na weekend, teraz muszę zjeść krem z cukinii
A ja mam krem z papryki :)

Podoba mi się Twój tok myślenia 😁

reklama
Proszę mi przesunąć testowanie na 30.08 :)
Dzisiaj mąż mnie irytuje i zastanawiam się, czy się poświęcić, żeby nie stracić dnia w okolicy owulacji, czy go kopnąć w dupę dziś? :D

Mój mąż tak ma i uważam, że to nie jest normalne żeby spać tyle godzin w ciągu dnia ;)

A ja mam krem z papryki :)
Po prostu proszę się ruchać 😁

Do góry