Mademoiselle_Nika
Moderator
Poszłam na te badania. Czekam na AMH jak na wyrok po słowach lekarza. „Proszę zrobić AMB, bo ja nie wiem ile Pani czasu zostało. Czy sobie Pani nie wyzabijała jajeczek tym paleniem”
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gównoburze najlepsze na nabicie stronAle kontrowersja zalecało!
po 17 latach palenia miałam w połowie listopada amh 2,88. Teraz dopiero spadło poniżej 2, a to i tak dobry wynik.Poszłam na te badania. Czekam na AMH jak na wyrok po słowach lekarza. „Proszę zrobić AMB, bo ja nie wiem ile Pani czasu zostało. Czy sobie Pani nie wyzabijała jajeczek tym paleniem”
To może pomyśli o małym kawałku ziemija lubię swoje mieszkanko, mimo że jest na 3 piętrze. Kupiliśmy do kapitalnego remontu więc trochę kasy w to włożyliśmy ale mamy tak jak nam się marzyło. Jedynie czego mi brakuje to balkonu albo kawałka podwórka tak dla samej siebie myśleliśmy kiedyś żeby kupić coś innego, ale domku nie chcemy i trochę nam szkoda że tyle pracy i serca włożyliśmy w to mieszkanie.
Dziwne że moje ciotki mają dzieci, są nałogowymi palaczkami.Poszłam na te badania. Czekam na AMH jak na wyrok po słowach lekarza. „Proszę zrobić AMB, bo ja nie wiem ile Pani czasu zostało. Czy sobie Pani nie wyzabijała jajeczek tym paleniem”
Że pomidorowa to tylko z makaronem, gołabki tylko z ziemniakami, sernik tylko z rodzynkami, majonez to tylko winiary, gumisie najlepsze różowe, a merci marcepanowe to
Nie słuchaj tego capa. Ja też paliłam i czasem popalam, a mam dobre AMH.Poszłam na te badania. Czekam na AMH jak na wyrok po słowach lekarza. „Proszę zrobić AMB, bo ja nie wiem ile Pani czasu zostało. Czy sobie Pani nie wyzabijała jajeczek tym paleniem”
ja bardzo lubię jak jest ciepło na dworze ale w domu mamy okna południowe i nie da się funkcjonować. Na dworze mi to nie przeszkadza no ale w mieszkaniu jest ciężko. W takie dni siedzimy jak krety bo okna pozamykane i rolety spuszczone i dopiero tak można funkcjonowaćJa się wyłamie, ale mnie te upały nie przeszkadzają w niczym. Nie potrzebuje klimy, niczego. Jest mi cudownie. Jest tak mało w Polsce ciepłych dni, że dla mnie narzekając na takie dni to karygodne ale mój mąż nienawidzi takich upałów. Co ciekawe po zmianie trybu życia, sam zauważył, że lepiej znosi upały, nie poci się tak i ogólnie lepiej się czuje.
Może podglądaA skąd ona wie kiedy jej córka się bzyka