reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Poszłam na te badania. Czekam na AMH jak na wyrok po słowach lekarza. „Proszę zrobić AMB, bo ja nie wiem ile Pani czasu zostało. Czy sobie Pani nie wyzabijała jajeczek tym paleniem”

reklama
Poszłam na te badania. Czekam na AMH jak na wyrok po słowach lekarza. „Proszę zrobić AMB, bo ja nie wiem ile Pani czasu zostało. Czy sobie Pani nie wyzabijała jajeczek tym paleniem”
po 17 latach palenia miałam w połowie listopada amh 2,88. Teraz dopiero spadło poniżej 2, a to i tak dobry wynik.

Luzik arbuzik, zapomnij o tym konowale

ja lubię swoje mieszkanko, mimo że jest na 3 piętrze. Kupiliśmy do kapitalnego remontu więc trochę kasy w to włożyliśmy ale mamy tak jak nam się marzyło. Jedynie czego mi brakuje to balkonu albo kawałka podwórka tak dla samej siebie 😕 myśleliśmy kiedyś żeby kupić coś innego, ale domku nie chcemy i trochę nam szkoda że tyle pracy i serca włożyliśmy w to mieszkanie.
To może pomyśli o małym kawałku ziemi 🙂

Że pomidorowa to tylko z makaronem, gołabki tylko z ziemniakami, sernik tylko z rodzynkami, majonez to tylko winiary, gumisie najlepsze różowe, a merci marcepanowe to 🤢
Told You So Mic Drop GIF by FullMag
Mc Donalds Love GIF by McDonalds Italia

Nie słuchaj tego capa. Ja też paliłam i czasem popalam, a mam dobre AMH.
A co z patologia która się mnoży na potęgę? Tam nikt się nie przejmuje fajkami czy alkoholem.

Ja się wyłamie, ale mnie te upały nie przeszkadzają w niczym. Nie potrzebuje klimy, niczego. Jest mi cudownie. Jest tak mało w Polsce ciepłych dni, że dla mnie narzekając na takie dni to karygodne 😂 ale mój mąż nienawidzi takich upałów. Co ciekawe po zmianie trybu życia, sam zauważył, że lepiej znosi upały, nie poci się tak i ogólnie lepiej się czuje.
ja bardzo lubię jak jest ciepło na dworze ale w domu mamy okna południowe i nie da się funkcjonować. Na dworze mi to nie przeszkadza no ale w mieszkaniu jest ciężko. W takie dni siedzimy jak krety bo okna pozamykane i rolety spuszczone i dopiero tak można funkcjonować 😉

reklama
Do góry