reklama
Bolilol
Fanka BB :)
Jak nie działała to jej każemy biec nago przez miasto i będziemy krzyczeć "shame shame!"?W końcu miała owu!
Mam nadzieję Avy, że chociaż podziałałaś?
Dulce123
Hej! Mam 26 lat i od 3 lat z mężem staramy się o dziecko. Do tej pory uważano że problem z nasieniem mojego męża ale od 2 miesięcy wiem że pęcherzyki nie rosną i dlatego ten miesiąc jestem na stymulowaniu owulacji. Dziś wzięłam zastrzyk ovitrelle i czekamy....Hej, a powiesz nam coś o sobie?
Brownie1992
Moderator
Nie weźmiemy jej do EnergylandiiJak nie działała to jej każemy biec nago przez miasto i będziemy krzyczeć "shame shame!"?
Bolilol
To trzymamy kciuki, by się udało kiedy się wybierasz sprawdzić, czy pęcherzyk pękł po zastrzyku?Hej! Mam 26 lat i od 3 lat z mężem staramy się o dziecko. Do tej pory uważano że problem z nasieniem mojego męża ale od 2 miesięcy wiem że pęcherzyki nie rosną i dlatego ten miesiąc jestem na stymulowaniu owulacji. Dziś wzięłam zastrzyk ovitrelle i czekamy....
Brownie1992
Moderator
My sie już witałyśmy na staraczkachHej! Mam 26 lat i od 3 lat z mężem staramy się o dziecko. Do tej pory uważano że problem z nasieniem mojego męża ale od 2 miesięcy wiem że pęcherzyki nie rosną i dlatego ten miesiąc jestem na stymulowaniu owulacji. Dziś wzięłam zastrzyk ovitrelle i czekamy....
Dulce123
Mam duphaston od 13 dc i pozostaje czekaćTo trzymamy kciuki, by się udało kiedy się wybierasz sprawdzić, czy pęcherzyk pękł po zastrzyku?
reklama
Kosinka94
Moderator
Część powodzeniaHej! Mam 26 lat i od 3 lat z mężem staramy się o dziecko. Do tej pory uważano że problem z nasieniem mojego męża ale od 2 miesięcy wiem że pęcherzyki nie rosną i dlatego ten miesiąc jestem na stymulowaniu owulacji. Dziś wzięłam zastrzyk ovitrelle i czekamy....