reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

reklama
Dziewczyny, luteinę brać od 16 dnia czy czekać aż mi pomiar temp i pik na owulakach wskaże prawdopodobną owulację? Wciąż czekam na paczkę ale chciałabym mieć jakiś plan w głowie 🙈
Zapisałam się na badania przed operacją ale ciągle mam nadzieję że się uda i ja odłożę 🙈 badania i tak będą po terminie następnego okresu 🥴
Brać po potwierdzeniu owulacji na USG

Właśnie się załamałam... Dostałam wynik progesteronu.... W dniu transferu 10ng/ml... Gdzie wszędzie pisze ze 20 i wiecej a najlepiej 25ng/ml... Biorę duże dawki dopochwowo i jeszcze zastrzyki... Ale dupa..
10ng/ml to nie jest wartość akceptowalna przypadkiem? Moze teraz zwiększa Ci dawkę jeszcze?

reklama
Do góry