reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

reklama
silunia pisze:
;D super brzuszki...moje juz po wyglada mniejwiecej tak ...zawartosc lezy sobie grzecznie w wozku  ;D

Silunia jakaś ty piękna z brzuszkiem!!! zdjęcie powyżej..a i bez brzuszka też.Jak można dwa tygodnie z hakiem po porodzie wyglądać tak płasko..?? Jeju..ja nie będąc w ciąży wyglądam jak ty" ale dwa razy" ;D ;D ... Chciałam też powiedzieć...że do porodu to chyba od kosmetyczki i fryzjera leciałaś (zdjęcia z porodówki mówią same za siebie..mimo lekkiego kamuflażu) :p

Majka01 pisze:
A to mam nadzieję juz ostatnie zdjęcie mego wielgachnego brzuszka :D

Majka czadzik.Ale dziwnie się ogląda brzuszki... :-[ jeśli się swojego nie ma!!Nostalgia....no i tęsknota za tym spokojem kiedy jeszcze ma się brzusio a zawartoś w środeczku....
To jest tak jak miałam brzusio..chciałam aby było już po wszystkim..nie mogłam się doczekać...
teraz trochę tęsknię....za spokojem przedewszystkim!

;D Frutisku tez brakuje mi tego spokoju zwlaszcza tak okolo 4 nad ranem ;D a moj flaczek wymaga troche pracy ;) natomiast moj Goran twierdzi , ze moze taki zostac bo przeciez za rok tez bedziemy miec dziecko , zeby Zuza nie czula sie samotna moj wariat ::) powiedzialam mu ze owszem mozemy miec ale pod warunkiem , ze sam brzuszek bedzie nosil , a potem sam urodzi ....ja kolejne dziecko planuje dopiero za jakies 3-4 lata ;D

Kurcze jak dziwnie sie oglada teraz to forum :) Ja za moim brzuszkime w sumie nie tesknie bardzo - wole jego zawartosc :) ale moja mama mowi, ze nie moze sie przyzwyczaic do tego,z e znowu jestem plaska (no prawie, hehe).

reklama
Do góry