reklama
;D brakuje mi tego brzusia ...bylo tak cicho i spokojnie , ;D zawartosc mojego wlasnie drzemie rozciagniete na calej dlugosci ...az podziw bierze jak to wszystko moglo sie zmiescic tam w srodku .......
Jeszcze nie mialam okazji wejsc na wage po porodzie , ale brzusio taki jakis sflaczaly mam nadzieje , ze w miare szybko wroce do dawnej formy ...
dziewczyny sliczne te wasze brzusie ;D
Jeszcze nie mialam okazji wejsc na wage po porodzie , ale brzusio taki jakis sflaczaly mam nadzieje , ze w miare szybko wroce do dawnej formy ...
dziewczyny sliczne te wasze brzusie ;D
Frutisek
Sierpniowa mama'06 Entuzjast(k)a
;D Joaś to naprawdę 38tc??? malutki..taki jak mój
,ale piękna kruszyna z niego wyszła....więc bez obaw!Dorcia za to niezłą kleczkę nosi przed sobą....ciekawe od czego to zależy.Jedne kobitki mają"ogromne baniaki" a inne "maleńkie piłeczki". jeju ..właśnie uzmysłowiłam sobie że ja nie mam "bibola"..... :-[ :-[ ...
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Joas, sliczny, nieduzy brzucholek. A Karolka rzeczywiscie do malych nie nalezala.
Dorcia, brzucholek spory, ale zgrabny.
Dorcia, brzucholek spory, ale zgrabny.
D
dorcia
Gość
joas -twoj brzusio malenki ale sliczny przynajmniej ci lzej,ja w pierwszej ciazy mialam duzo wiekszy niz teraz, wiec dla mnie moj nie jest az taki gigant hihi(w porownaniu z poprzednim) ale gdzies te 20 kilosow musialo wejsc ;D(szkoda tylko ze najwiecej w d... i uda)
ja juz tak mam ze wszyscy mysla ze jestem malolata ;D ;D ;D
pozdrawiam
ja juz tak mam ze wszyscy mysla ze jestem malolata ;D ;D ;D
pozdrawiam
reklama
Podziel się: