reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe brzuszki - zdjęcia domków naszych Maleństw:)

sandra1982 pisze:
Frutisku, specjalnie dla Ciebie  ;D
Sama od przodu umiem tylko takie robic. Ciemna masa ze mnie, wiec do dzisiaj nie nauczylam sie korzystac z samowyzwalacza ;)
Moj brzuch od przodu i moje "3 pepki" ;)

Sandra...jakie sexi majtki....no teraz widać wszystko,nawet kawałek "cycka"...Nie powiem..też niezły ;D :laugh: ;D :laugh:

reklama
Frutisek pisze:
sandra1982 pisze:
Frutisku, specjalnie dla Ciebie  ;D
Sama od przodu umiem tylko takie robic. Ciemna masa ze mnie, wiec do dzisiaj nie nauczylam sie korzystac z samowyzwalacza ;)
Moj brzuch od przodu i moje "3 pepki" ;)

Sandra...jakie sexi majtki....no teraz widać wszystko,nawet kawałek "cycka"...Nie powiem..też niezły  ;D :laugh: ;D :laugh:

Hahaha. Dzisiaj majty sexy, bo toc na wizycie bylam ;) Przeciez w dupnych gaciach sie nie pokaze ;) :laugh: ;D
A tego kawalka cyca nie zauwazylam - to taki may gratis od firmy ;)

dorcia sliczny arbuzik :D

sandra laseczka jak się patrzy :) faktycznie Twój brzusio z "profilu" podobny do mojego, ale już z przodu widać, że bardziej opuszczony niz mój
czyżby moje przewidywania, że urodzę jako ostatnia miały się sprawdzić? ;)

Leyna, na pewno nie bedziesz Gluszkiem II ;) Zycze z calego serca. Zobaczysz, wszystko pojdzie jak po masle i to juz niedlugo :)

Kurde a mi cos komp nie czyta waszych fotek niewiem czemu wiec nie moge sobie poogladac ale wierze, ze wszytskie sa zgrabne piękne i powabne ;) pozdrawiam

mój dzisiejszy "bębenek"- 37t3d
37t3d18doterminuau4.jpg

hahahahahaha...rozbawilam sie ogladajac i czytajac rozmowe sandry i frutiska

brzuszki sliczne macie dziewczyny...przynajmniej pamiatka zostanie...bo juz niedlugo.........

:laugh: :laugh: :laugh:

Karusia, brzucholek w sam raz! Zgrabniutki. W ogole wszystkie brzuszki ciazowe sa sliczne!

chwile mnie nie było a tu tyle brzuszków sie pojawiło wszystkie są słiczne

reklama
dorcia, Sandra, karusia - śliczne brzuszki ;D ;D

Porobiłam zdjęcia swojego i cholera nie mam jak wstawić, bo zostawiłam kabelek u mamy :( Buu.... mam nadzieję, że zdążę go tu zaprezentować, zanim się rozdwoję :D ;)

Do góry