reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

reklama
To i ja śpieszę z najlepszymi życzeniami świątecznymi dla sierpniowych mam i ich rodzin. Wszystkiego co najlepsze dla Was :D

Oliwcia gorąco za życzonka dziękuje i przesyła buziaki dla Wiktorka i Kubulka
Co prawda Kubulkowi chyba źle suwaczek wskauje ;D

Zmykam robić świąteczne śniadanie.
żużaczku wspaniałe mazurki, aż brak mi słów.
Majeczka i Liwia na świątecznych kartkach śliczniutkie.Majeczka raczkuje???? Gratulacje, bo u nas na razie bez zmian. Ciężka dupencja Olieczki ani myśleć się podnieść. A co do plucia i szczypania to chyba przodujemy ;D

Witam świątecznie miłe panie  :) Melduję się między jednym ciastem a drugim  ::)
Wczoraj był dzień pełen wrażeń. Moja Zuzka została ochrzczona. Potem była oczywiście w centrum uwagi wszystkich gości. Nie chciała iść spać i efekt był taki, że zasnęła przed 19 a dzisiaj wstała o 8. Oczywiście pełna nowych sił witalnych  ;D
A dzisiaj dzień odpoczynku. Siedzimy sami w domku.
Przez tą buro-szarą pogodę nawet nie ma chętnych do oblewania  ::)

Dla Kuby i Wiktora najlepsze życzonka z okazji ich święta  :-*

hej dziewczynki!
melduje sie i ja zebyscie nie myslalay że pękłam z obżarstwa ::) ;)
u nas wczoraj tez dzien pełen wrażeń od jednych gosci do drugich :mad: a Olek z nadmiaru wrazen przez caly dzien spal moze z 40min za to chcoiaz noc byla lepsza, bo ostatnia to KOSZMAR!!!
a dzis faktycznie taka pogoda ze nic sie nie chce, najchetniej bym ubrana po domowemu przesiedziala caly dzien w domu :p
no i ja sie musze pochwalić ze Oluś slicznie juz prościutko siedzi i sie nie składa i ciagle sie przewraca z pleckow na brzuszek, jakby sie dalo to nawet w łóżeczku by sie przekrecal a jak juz lezy na brzuszku to wysoko dzwiga sie na raczkach i dupeczke podnosi ;D moze bedzie raczkował ;)
ide na kafffke bo dzis bez niej chyba ani rusz
żużaczku wypieki śliczne!!!!

witam świątecznie!
Żużaczku, piękne te Twoje wypieki i pewno jak wyglądają tak smakują.
Jeszcze nie pękłam z obżarstwa, staram się jak mogę (nie pęknąć ;D)

Ania od soboty coraz lepiej siedzi i rwie się do stania coraz bardziej. Ale jej się to podoba!!! ;D
Mailen, to lada moment będziesz małego ganiać po mieszkaniu (raczej za nim). ;D

Justyna, super ta kartka świąteczna!!!

Ok, chyba muszę się zacząć szykować do kościoła. Pozdrawiam i życzę miłego dnia świątecznego. Ostatni dzień obżarstwa, od jutra z umiarem...

obżarłaaaaaaaaaam się i obżeram się dalej ;D
u nas wczoraj też wrażeń pełno, ale mnie najbardziej cieszył spacerek po krakowskim ryneczku i śniadanko ;) nasi rozice jakby je widzieli to by padli, byliśmy sami w trójeczkę, śniadanko oczywiście pięknie przygotowane ;D a my w piżamkach w łóziu je jedliśmy ;D i był czad ;)
dziś do moich rodziców, obiadek się już robi :) więc znowu będziem jeść

a Majciocha przez te parę dni to zaczęła zapier..... po mieszkaniu na raczkach i przesuwać się wzdłuż mebli, no teraz to sobie za nią polatam pewno po domku, a do tego psina nam się leni

naszym małym solenizatom buziaczki
fajny_mis.gif

Hejka!!
Ja już w domku.
Ale się najeździliśmy i obżarliśmy. Zaraz jak Łukasz się obudzi trzeba spacerek zaliczyć.

Buziaczki dla Wiktorka i Kubulka.

Aaaa, wózio kupiłam u siebie. Leciutki 5,9kg. Jestem zadowolona.

Żużaczku, wypieki smakowite,
Justyna, kartka z Liwcią śliczniutka.

Dobra idę się rozpakować.
Wpadnę później.

słowiczku jaki wózio? Bo ja jestem na etapie szukania leciutkiej parasolki, takiej na wyjazdy poza miasto , abym mogła go szybciutko do autka schować.

reklama
Do góry