reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Justyna karmię z piersi tylko nad ranem, tylko z jednej. Kiedyś przeczytałam u Tracy Hog że laktacja zanika po 6 tygodniach ściągania mleka laktatorem. Szybko policzyłam tygodnie i oczywiście wyszło, że u mnie mija ten magiczny czas. BYłam przerażona bo rzeczywiście miałam problemy laktacją. I wtedy znalazłam na forum gazety wątek dziewczyn, które karmią ściąganym pokarmem. Tam były dziewczyny, które karmiły tak 9 miesięcy i dłużej. Ściągały tyle mleka co ja w najlepszym okresie. Dodało mi to wiary i jakoś to ciągnę.

reklama
Cześć Babeczki :)
Justyna, witaj na stałym lądzie ;D
Dziewczyny, mój mąż też rzadko sam z siebie zrobi coś przy Małej. Najczęściej muszę go o to prosić. No, ale robi, więc nie jest najgorzej. Ach te chłopy.... ::)
Ależ coś musi pylić, bo swędzą mnie oczy i gardło. Zaraz się wściekne!

Ja też ranny ptaszek :)
malaYoo na pewno pyli leszczyna wczoraj to widziałam na spacerze.Mój mąż to jednak muflon ::) wczoraj kupił młodej deserek z owoców tropikalnych , szkoda tylko ,że od 10 miesiąca. No ale już nic nie mówię, bo mogłam o tym pomyśleć.
A ja czuję ,że mam luźniejsze spodnie i się bardzo cieszę co prawda to aż 1,5 kg mniej ale mi nie chodzi o kg tylko o to żeby stare spodnie nie były opięte.Więcej ruchu i od razu "mięśnie" lepiej wyglądają.
Coraz więcej dziewczyn się wykrusza z forum dawno już nie było atol, klinke, nenar, mobugaj i nie pamiętam kto tam jeszcze...

reklama
Do góry