reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Arabella jak tam - wysprzątane?

Oj kiepsko. Trzeba się zabrać solidnie za robotę.
Dzisiaj byliśmy oglądać wózki. I dzidzia chyba nie będzie miała w czym jeździć, bo to co się mojemu mężowi podoba to mnie nie za bardzo, a on nie lubi dwa razy do tego samego sklepu wchodzić.

Mam pytanie - jak Wasze dzieci z literkami, czytaniem i pisaniem? Ja podobno w tym wieku już czytałam, a moje dziecko jakieś tępe jest. Zaczyna mnie to martwić.

reklama
arabella sorki, ale na łeb upadłaś, daj sie dziecku bawić, a nie uczyc literek
ja tam na razie zlewam takie rzeczy, umie liczyć, powolutku rozpoznaje cyferki, literki powoli też łapie, ale to dzięki laptopowi, z mojej strony zero parcia, ma jeszcze czas, tak minimum rok
wyluzuj i myj te okna

Ja to dopiero "wyluzowałam" bo poprosiłam panią z przedszkola o ćwiczenia dla Marii bo ta pisze litery od dołu do góry i często lustrzane odbicia :-p Ale ja się nie zabardzo lubię bawić w przedszkole już wolę pisać literki a Marysia sama nadal rzadko się bawi więc Marysia trochę liter zna :sorry2: Chociaż ostatnio jakoś zarzuciliśmy edukację Marii:-D

Melduję, że okna w kuchni umyte. Jeszcze salon, sypialnia, łazienki i... trzeba będzie zacząć od początku;-) ... może zabiorę sie za pranie dzidziusiowych ciuszków.

LITERKI............. moje dziecko szybciej opanuje składanie komputerów itp niż literki. Tomek rysuje najgorzej w swojej grupie zresztą jeszcze czas mają przecież teraz mają się dopiero w szkole uczyć.
ja drugi dzień w pracy i mam dość!!!!

Joanna nie pracuje , siedze w domu ..przy trójce to nawet nie mam czasu na oddech...
Olek jest maniakiem rysowania i kolorowania, no i zaczoł sie interesować literkmi...ale za to ja zapytam jak w przedzkolu słysze tylko blebleble...:-):-):-):-):-):-):-):-) jak pytam Pnia to okazuje sie ze zachowuje się dość dobrze, byłam na wywiadówce u niego i wychowawczyni zadowolona jest z jego postepów..

cześć
trafi mnie nagły szlag niebawem!!!
Tydzień na opiece, dziś kontrola i do czwartku w domu, ciekawe kiedy to się skończy, do tego ja mam zapalenie migdałków, fajnie mi bardzo, jakbym miała kość w gardle

tyle kasy ile zostawiliśmu od wrzesnia w aptece to normalnie dramat!!

Majka literek kilka zna, uczymy się pisać (tak po kropkach) ale nie mam jakiegoś parcia na ta naukę

co do literek to Olek ma teraz fazę codziennie na dobranoc na czytanie abecadła....i dzięki temu juz troche orientuje sie w literkach a co do pisania to umie napisac swoje imie ;-)my tez znowu chorzy :wściekła/y:

reklama
Do góry