reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

cześć dziwuszki widze że dziś jestem pierwsza ;D
Justynka nam znajomy, DOBRY lekarz powiedział, że D3 podawać obojętnie kiedy i prosto do buźki kapać bo wtedy wiemy ile maluch dostaje, a z mlekiem może coś wypluć albo na łyżeczce zostać.
Ja też się troszke martwię o wyniki krwi małej ale jeszcze nie robiliśmy, niedługo szczepienie to poprosze o skierowanie, ja w zasadzie całe życie miałąm anemie no ale przy wzroście 164 i wadze 43kg to raczej zrozumiałe, ale małą nie wygląda jakby miałą mieć coś nie tak więc nie martwię się na zapas
dziś odwiedzamy prababcię i pradziadka prababcia ma 75-lecie więc imprezka i znowu tych ciach nie zjem buuuuuuuuuuu

zuzaczku jak tam oczka ??? lepiej coś

reklama
Cześć dziewczyny. Ja mam od wczoraj doła, dlatego nie pisałam. Wczoraj miałyśmy wizytę u ortopedy, i robione USG bioderek. Obie mają dysplazję stawów biodrowych i muszą nosić majteczki ortopedyczne:( Tak mi ich strasznie szkoda, bo te majtki są niewygodne, no ale cóż. Miały za mało miejsca w brzuchu, bo były dwie i lekarz mówi, że bioderka były ściśnięte i dlatego tak wada. Przez 6 tygodni mamy nosić te majteczki, a potem do kontroli, zobaczymy co będzie dalej.
Pozdrawiam.

kurcze?? a co to sie stalo?? zadnych okonek mi nie wyswietla i suwaczkow tez nie wrrr.

Oczka mniej spuchniete ale ciagle przekrwione jakbym cała noc płakała, ze maz futra nie kupił. Ale nałozyłam okulary p. słoneczne i pojechałam dzis z mezem na zakupki. Jutro tez pojedziemy bo kupimy jednak ta mate. Droga bo droga ale juz na mikołaja będzie najwyżej.
Dla nas lekarz juz zakazał podawania witaminy D, bo powiedział, że ciemiaczko by się za szybko zrosło.
Wczoraj się z meżem migdaliłam...COS PODOBNEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no zuzaczku wracasz di formy ;D mój dzis z ranka mnie skusił >:D a dziecko nieświadome w łóżeczku gadało do karuzelki ;)

anda55 pisze:
A co to za lechu nam się tu wymądrza ?.Badziewiaste to są takie wchodzenia komuś w temat. Dziękujemy ale opini lecha tu nie chcemy.
Zmiana tematu...........Ja właśnie padłam .Mała po 2 godzinnym koncercie wreszcie zasnęła, pewnie nie za długo ale w tym czasie muszęsię rozprostować, bo cały czas ją nosiłam i już nie wyrabiam.
ślubnego jak na złość nie ma teraz w domu. No nie znów zaczyna.pa

idz sie lecz kobieto

my już po odwiedzinkach ;D mała nawet grzeczna była, teraz wykąpana leży sobie w leżaczku i bawi się zabaweczkami ;) słodka pszczółka
jutro zakupuje nosidełko, wyczaiłam takie womaru co na pleckach można jeszcze nosić, no zobaczymy jeszcze
mężuś piffko grzeje ;) znów szklaneczke sobie wypije >:D
no zmykam czemu się nie odzywacie ???

Cześć, ale tu cisza...

Nawet Trol się odnalazł. Ale lepiej Go nie "karmić".

My też dzisiaj byliśmy w odwiedzinach. Dzieciaczki nawet grzeczne były.
Żużaczku, swietna ta mata, już ją wcześniej oglądałam.
Ale niestety będę musiała zadowolić się ( raczej Łukasz) czymś tańszym. U nas w sklepach coś koło 100 zł. kosztują innej firmy i mamy zamiar kupić. Tylko z forsą chwilowo krucho.
Na koniec miesiąca wymieniamy w mieszkaniu wszystkie okna. Raz, że koszty a dwa baaaaaaaałaaaaaaagan.
I tak wybywam wtedy z domu.

Miłej nocy.

reklama
dziewczyny poradźcie co najlepsze dla malucha ???

26wm.jpg

Do góry