reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Czesc kobiteczki. Jestem dumna- duuuuużo stronek przeczytałam , co u Was :-)

arabella wielkie gratulacje. Super być podwójną mamusią:-D (chociaz mój syn prawie codziennie spi u mojej mamy, wię czuję się ciągle jak mamka jednego dzieciaczka:-) )
Marta i dla Ciebie gratulacje kochana. Ciesz się pracą i nie miej wyrzutów, że zostawiasz dziewczynki. Wiem coś o tym:tak:
żużaczku dobrze, że już jesteś "po". Z tego co opisyjesz, to wnioskuję, że mój teściu jest po takim zabiegu. Miał go dwa tygodnie temu, no ale w szpitalu i tylko ze znieczuleniem miejscowym.

A u mnie, jak to u mnie. Praca, praca ,praca i dom. Ta moja koleżanka z pracy wreszcie urodziła, więc teraz odliczać już mogę dni do końca jej macierzyńskiego:-D , kiegy to wreszcie będę miała o połowę mniej pracy. Na razie w pracy jjestem po prostu robotem. Wstaję od biurka tylko do wc i zrobić sobie kafffkę, a poza tym tylko komp, komp, komp. :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Oczy szczypią wieczorem i spać chodzę z kurami.

a dziś wolna sobota, raczę się kaweczką i myślę, co by tu na wiosnę w chałupce zmienić.

reklama
Żużaczku ja też sie uśmiałam z tych jajecznych wyczynów pod narkoza.:szok::-D:-D
Dobrze że lekarzom pisanek nie zrobiłaś;-):laugh2::laugh2::laugh2:
No i nie było sie czym przejmować.Ciesze sie że wszystko pozytywnie.
A tera to co u mnie.
Julia jakąs witusową znów gorączke dorwała.Albo zeby 6 .Ale tego sie nie dowiemy.Już jest dobrze.
Słowiczku a jak Łukaszek trzyma sie???
Bartuś ma kolejnego zeba trójke dolną.Jeszcze jedna i dwie piątki.a ja juz siły nie mam.
A wieje u nas od wczoraj że strach z domu wyjść.
Anda fajnie że zaglądasz.No i niezła jestes.tyle nadrobiłaś.
A jak Oliweczka???

Pozdrawiam i miłego likendziku.Ja dziś jeszcze do pracki ble...

hej dziewczynki!
u nas dziś sobotnio-świąteczne porządki...
a że pogoda sprzyja to i okienko umyte...spacer wspólny zaliczony...brakuje mi tych spacerów, bo w tygodniu to nie ma szans, chociaż lato idzie to będzie się do wieczora na dworku spędzało czas, po pracy:-)

a u nas wichura niesamowita, pogoda do bani i siedzimy w domu, jutro do mojego dziadka na imieninki

a Majka dziś zjadła 2,5 talerza rosołu :szok::szok::szok: bandzor ma wypchany że hej, strach nią wstrząsnąć:-):-):-)
ale powiedziała pycha amm i zaczęła się gładzić po brzuszku i bić brawo :-D:-D:-D ha tak gotuję ;-)

jestem ja jestem i ja
dzis dzienjakis szalony . o 9.00 poszłsmy juz na dwórek i jakos wyladowałysmy u mojej mamy:eek: no i nawet maja spała . co prawda od 14.00 do 16.00 wiec nie iwem jak zanie na noc ale na spokojnie wypiłam kawke i poplotkowałam z mamunia

mam pytanko . jakie macie foteliki ?jakie polecacie ?jakie odradzacie ?wklejac prosze linki tych co macie i co polecacie . musze zakupic expresem bo planuje wyjezdne świeta.

a wy syrenki gdzie wszystkie ?
no tak ladnie weekendzik sie zapowiada

no i witam mailen i ande -troche sie tu zadomowiłam :-D :-D co?

aha justyna bibi margarita pozdrowieni a od pixela:laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2: ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

reklama
Do góry