reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

kiss_of_love.gif
HELLO WITAM
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zobacz załącznik 30471

reklama
WITAM KOCHANE MOJE
cieszę się że wreszcie mnie podłaczyli
póznie ponadrabiam czytanie a teraz może co u nas
Więc od najświeższych info to Amelka to straszna gaduła i mądrala jak jej kaze isc spać to odp. mamus chwile itp. a wczoraj mnie zarzyła była u mnie kolezanka z synkiem 14 m-cy a Amelka nagle mamuś siusiu nigdy wczesniej nie wołała ani jej nie uczyłam na nocnik wołać ani robić nie sadzałam jej tylko czasemjak zrobiła kupe to powiedziałam zeby wołała kupke ze chce a ona sisi i sisi wiec Koleżanka no daj jej nocnik a ja na to ze wola od tak bo nigdy nie robiła jeszcze ale dałam no i Amelka zrobiła 1 raz siku na nociu i dzis juz tez wolała i robiła :-D :-D
Co do mieszkania to byłam u prezydenta ale mam napisac jeszcze raz podanie i dał mi do zrozumienia ze moze podpisze ale byłam u goscia znajomego z agencji nieruchomości i dał nam pomysł moze lepszy tego mieszkania co mamy nie moge niby sprzedac jeszcze rok z hakiem ale zaproponował zebysmy wzieli kredyt i kupili drugie i tym co mi dziewczyna płaci za wynajem spłacali nowe a z czasem jak na rynku wzrosna ceny mieszkan sprzedali i moze nawet zarobimy jeszcze
boimy sie kredytu no ale zabezpieczenie spłaty mamy bo jak cos to sprzedajemy to co teraz mamy i spłacamykusi ale musimy po bankach pochodzic dowiedziec sie co i jak moze pracuje któraś w banku?? i mi doradzi coś????
tesciowa do czwartku u szwagierkisami jestesmy juz 2 tyg i super jest no ale juz nie długo
nie pamietam co jeszcze

Margarita super,że jesteś !Pewnie nie możesz nadążyć za tym co Dziewczyny popisały :-p :laugh2:
Guz rzeczywiście mniejszy,a nic nie miał nauczki,bo dalej na krzesła wchodzi.
Ja tak myślę o fryzjerze,ale nie mogę się zdecydować co z tą czupryną zrobić :confused: :eek:

Ja byłam u fryzjera i niezadowolona jestem bo mam włosy poddatne i same mi sie kreca troche i mam we wszystkie strony
moja Amelka tez co chwila cos broi na nogach siniak na siniaku a ten guz z siniaczkiem co wam kiedys pisałam to juz sladu nie ma
oglada moja laska na okrąglo shreka i teksty wali niezłe juz wczesniej wie i mówi co bedzie a serio sejo-sejo mnie rozbraja
dobra zagladne jak maz do pracy pójdzie i połoze mała ide sie do nich walnac choć pewnie zaraz wstanie ale kości rozprostuje;-)

hejka ,ale tu dziś pustki.
Dobrze że marta, justyna i evelinka pełnią warte.
Co sie dzieje????:confused::baffled::confused:
A co ze sowiczkiem to jakieś dziwne.
Słowiczku czy wszystko ze zdrówkiem o.k:confused:
A gdzie agata?:confused:
no i reszta.
Gaga a ty ......Zwaniaja cie z zajec a tu nie zaglądasz?
coście sie wszystkie poobrazały czy to wynik@
Margarita jak fajnie że już cie podłaczyli.:happy:
No to super że małej tak łatwo przyszło sikanie na nocnik
U nas nadal jest wołanie ale pampki jeszcze czasem mokre.
Tyle że widać oszczednośc.

Margarita witaj w domu!

Robi się ciepło, więc my tez zaczniemy Witka na nocnik sadzac. tylko musimy kupic wiekszy, bo na standardowy...hm...ptaszek mu się nie miesci (zadek taki duzy...buhahahaha)

Żużaczku dobrze ze sie pojawiaś .Mam prośbe .
Wkejałaś kiedyś stronke z haftami krzyżykowymi.
Prosze powiedz mi czy były tam może wzory, któte można sobie za darmoche sciągnąc.Bo nie moge znaezc.A mama już nie ma co haftowac.A uwiebia to.

Kochane....łezka w oku mi się kręci. Tak dawno nie pisałam, a Wy pamiętałyście o moich imieninkach..............i mojej córeczki. Dziękuję Wam bardzo. :-)
Zaglądam do Was, ale pisać jakoś nie mam czasu. Okropna jestem, wiem.:-(
Wczoaraj robiłam imieninki w domu, dla rodziny, a dzisiaj w pracy. Już u nas taka tradycja. Fajnie było, bo w godzinach pracy i czas jakoś szybciutko zleciał. Koleżanki kupiły mi śliczną skórkową, czerwoną torbę. Bardzo mi się podoba. Butki do niej do kupię w takim samym kolorze i na wiosnę będzie się modnym:laugh2:
A poza tym u nas bez zmian....praca-dom, praca-dom, ale nie narzekamy. Tylko z mężem do obiadu zasiadam już prawie w porze kolacji - trudno_Oby do wiosny. Zaraz nasze święto kobietki i znów kawusia i placuszki. I jak tu się odchudzić.
gaga mnie załamała tym rozmiarem 36. O swoim nie powiem:no: cicho sza.

reklama
ja tez tylko troche podczytuje ale nie mam sily pisac, jestem chora, jakies g mnie dopadlo, najbardziej sie boje ze male pozarazam i wtedy bedzie sajgon, zreszta juz i tak ledwo sie wloke szczegolnie po nocy:no: , jeszcze was troche poczytam i spac

Do góry