reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

słowiczku trzymajcie się, oby szybko przeszło, buziaczki przesyłam

evelinka ja rozwiązuję zadania do siebie na studia no i na sprawdziany sama tworzę, jakos zbiory mi nie podchodzą, czasami coś tam wykorzystam ze zbioru, kiedyś zbiorę wszystkie moje zadanka i je wydam :-):-):-)

reklama
domicela.........równy tydzień na nią czekałam. Miałam dostać w czwartek i dostałam, ale tydzień później i po południu. stracha miałam takiego, że szok. Pierwszy test robiłam w samochodzie pod apteką:-) , wszystko miałam przygotowane. :-D Byłam w takim stersie, że do domu bym autem nie wróciła. Musiałam to sprawdzić natychmiast. Ale ciekawe, czy bym wróciła (jako kierowca), gdyby teścik na przednim siedzeniu pokazał dwie krechy. Oj, człowiek głupiutki...pośmiać się można po czasie.
A teraz moja panna marudzi, tatko zbiera za nią zabawki, i zaraz chyba udamy się do łóżeczka. Mnie coś bierze przeziębionko, muszę się rozgrzać . Tęsknię za martini.
Joanna ja też tak chcę. To ukulturalnianie z mężowym chodzi mi po głowie, ale ja to lubię takie głupawe filmy, typu "dlaczego nie" i właśnie na walentynki mam zamiar na ten film się wybrać.
Jejku.moja córcia pierwszy raz sama się rozbiera.:szok: Rajstopy już zdjęte.......fajnie.
słowiczki dużo zdrówka dla Was.
Atol sliczne Twoje dziewusie - przejrzałm galeryjkę, w ogóle te nasze dzidziolki śliczne i kochane.

Anda oj przydało nam się takie ukulturowienie. Teraz pewno długo nie pójdziemy do kina, chciaż....
Ania ostatnio ma bzika na punkcie króliczka Titou - piosenki z Mini mini. Przypadkiem nagraliśmy ją jak szalała właśnie przy tej piosence i teraz ciągle się domaga odtwarzania tego nagrania i mówi: tu tu.. Nie wiecie, czy moze te piosenki o króliczku wydane są na jakieś płytce?
Właśnie zaplątała się w słuchawki, ehhhh... Chyba trzeba by ją wziąć do kąpieli.
Słowiczku zdrowiejcie!
Jutro do pracy, trzeba by siępołożyć o przyzwoitej porze.
Miłej nocy.

skończyłam
200ef2897e7c6bbfmed.jpg

hej
ale mi źle...ferie się skończyły i jutro do pracy buuuuuuuuuuuuuuu!!!!
Byle do czerwca, co do egzaminów na studiach ja mam 3 marca. I mam 3 prace do napisania w ramach zaliczenia.
Uciekam spać

nie mam nawet chwili zeby... posiedziec tu z wami i spokojnie poczytac...
teraz jak mam chwile wolnego to wygłupiam sie z olem...wczoraj gdy wróciłam z pracy to goscie przyjechali i nici ze spaceru sankami.... mysle ze niedługo wszystko sie unormuje....:-) :-) :-)

acha dostałam @ pierwsze po poronieniu... i do dupy sie czuje...
olek tu szleje i broi okrutnie... ja znowu uszkodzi w kompie kieszen co sie wysówa od cd to maz mnie ukatrupi...

reklama
Cześć baby!!!
Ja ledwo zipię. Cały czas gorączka mnie trzyma...buuuu....
dzieci szaleją a ja chciałabym poleżeć sobie w łóżku ale nie mogę....
Zaraz muszę zbierać się po zakupy....
Mąż już wyleciał do Amsterdamu...
Jak mi źle....

wiem, wiem, marudzę....już sobie spadam.

Do góry