reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

reklama
Cześć mamuśki! Gdzieś takie lenistwo mnie opanowało, że nawet pisać mi się nie chce na boomie. Oczywiście czytać to bardzo chętnie, nawet się denerwuje jak jest mało napisane. Jutro ide do lekarza ciekawe co mi powie, ostatnio mam jakieś pobolewania brzusia ale na tą strone to już tak będzie. Poza tym porobiło mi się strasznie z zębami. Przed ciążą było ok a teraz mam odwapnienie i 9 malutkich dziurek. Dentystka mówi, że trzeba to zrobić przed porodem (ile to będzie kosztować brrrrrrr). Pozdrawiam Monika

hej!!
Widzę że ostro działacie jeżeli chodzi o wyprawkę. Ja większość rzeczy już kupiłam. Teraz piorę i prasuję to wszystko. Iidę jutro na USG. Zobaczę sobie jak urosła moja dzidzia i może już na 100% dowiem się czy to dziewczynka.
Monika nie zazdroszczę!!! Trzymaj się!!! Lepiej to jednak połatać!! Mój dentysta też tak mówił. Bo potem nie będzie czasu, a mniejszy ubytek to mniejszy kłopot.
Pozdrawiam!!

no ja zaraz idę do lekarza , trzeba wyniki porobić no i pod koniec tygodnia umówić sie usg zobaczyć jak dzidziuś się czuje :)

hejka
ja tez ide dzisiaj do gina ,do mojego za nim sie dostane trzeba czekac około 2 godziny no coz ale tylko jemu ufam wiec warto poczekac
ach zapomniałam sie wam pochwalic dzisiaj odebralismy klucze od naszego mieszkania ;D jestem taka szczesliwa w koncu na swoim ,moze uda nam sie wprowadzic przed narodzinami malego ale to zalezy czy nam kasy starczy, niestety musimy wszystko kupic odnowa bo to co sie dorobilismy przez te pare lat musimy zostawic babci meza nie zostawimy jej z gołymi scianami,a najgorsze jest to ze rok temu wsadzilismy sporo kasy w mieszkanie babci bo miało byc kiedys nasze ale sprawy sie pokomplikowały i musielismy kupic nowe, wyjdzie mi to na dobre bo nie bede musiała sie uzerac z babcią ktora jest troche dokuczliwa i wie wszystko lepiej.
zycze kobitki wam dobrych wynikow i udanych wizyt u gina :)
pozdrawiam kasia

Przyszedł ten termometr na podczerwień co go zamawialam. ::) .... musze przeszkolanie przejść ;D ale fajny niemożebnie. Nawet temp. wody mozna nim zmierzyc i np. mleka w butelce..... i powietrza.....

Żużaczku, mam prośbę, przetestuj ten tenrmometr czy daje takie same dane jak jakiś inny np. rtęciowy czy taki do wody i daj znać. Oglądałam go na allegro i faktycznie jest fajny, pytanie czy daje wiarygodne wyniki bo z tymi elektronicznymi rzeczami to różnie bywa /jak z ciśnieniomierzami/. Będę wdzięczna za twoją opinię.
Wiecie ja już zgłupiałam, chodzę do dwóch ginów, do jednego do szpitala MSWiA tam mam badania za darmo itp. no i do swojego prowadzącego, któremu bardzo ufam z IMiD prywatnie. Wczoraj byłam u tego z MsWiA i tak jak poprzednio powiedział, że wszystko jest ok, kazał nawet odstawić leki rozkurczowe/ których nota bene wcale nie brałam/ a jutro idę do tego drugiego, który mi każe leżeć ze względu na skracającą się szyjką, ciekawa jestem co mi jutro powie. Z tymi lekarzami mozna zwariować!

Mamo Weroniki GRATULACJE! Dużo szczęścia w nowym gniazdku!

Anika jakmierze temp. pod pacha tym termometrem to wynik jest taki jak na rtęciowym, z mierzeniem w uchu to trochę się boję, bo zawsze parę kresek więcej pokazuje, ale w instrukcji jest napisane, ze własnie w uchu jest temp. najbardziej wiarygodna - nie jest to jednak prosta sprawa, trzeba się nauczyć jak go tam pakowac.
Mierze synowi pod pachą, bo własciwie co za róznica, jesli ten term. mierzy temp. powietrza i wody to i pod pacha zmierzy. ;D

reklama
Cześć dziewczyny! Za godzine jade do lekarza i troche się denerwuje. Dziś w południe dostałam ataku duszności, tak jak by ktoś położył mi cegłe na piersi. Potem zaczeło boleć mnie ramie i zebrało mi się na wymioty. Nie miałam tak wcześniej, dzidzia czasem mnie przygniecie ale to, to było coś innego. Zobacze co lekarz mi powie. Pozdrawiam

Do góry