reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

reklama
hej witam...olek rozrabia a ja mam cwile luzu...dzisiaj mialam dzien dobroci i mojemu umylam samochód....:-):-):-)

Dorze, że mój D. nidgy nie czyta bb. :-D Nie lubiłam sprzątać auta jak mieliśmy jeden samochód, nie lubię tego robić jak mam teraz swój a o samochodzie D. to nawet nie pomyślałabym, że można by go umyć :sorry2:

hej witam...olek rozrabia a ja mam cwile luzu...dzisiaj mialam dzien dobroci i mojemu umylam samochód....:-):-):-)
Żaneta dziwię Ci się .... chociaż zależy co masz na myśli:umyć samochód, bo jeśli przetrzeć kurze w środku no to luz , ale jak już całe auto to ja w ramach dobroci odstawiam samochód na myjnię. Za mycie auta na własnej posesji jest mandat za zanieczyszczanie środowiska.

Witam
A ja mojemu kiedyś proponowałam,a on stwierdził,że nie trzeba :eek::-D
Moje dziecko ma dzisiaj mega focha na spanie.Śpiący jak nie wiem,ale do łóżeczka zaciągnąć się nie da.Siedzi z kuzynem w pokoju i ogląda jakiś mecz,krzycząc "Gooool" i "Hurrra".Nie to nie.Najwżej wieczorem szybciej padnie albo na spacerze...
Oj,tak,ja się też nie mogę zabrać za porządkowanie tych zabawek.Co wieczór wrzucam wszystko tylko jak leci do szafek a rano mały na nowo wywleka.Trzeba zrobić przegląd,bo połowa to się do wyrzucenia nadaje,tylko bym musiała Domiśka gdzieś wysłać,co by nie widział,bunt byłby murowany :baffled:

Skaba również się cieszę,że z maleństwem ok.A jeszcze nie wiadomo co będzie?Już zapomniałam kiedy to można płeć wypatrzyć.Moja ginka jeszcze nie widziała usg,a po mnie stwierdziła,że chłopak i się nie pomyliła :-)

Z nocnikiem nadal u nas klapa,ale od września jak już nie będzie kuzynostwa i tylu wrażeń to się zacznie małemu ostra szkoła,bo widzę po nim,że już coś kuma,kiedy mu się chce,tylko nie chce mówić.

arebella wygladasz swietnie w ciązy...
u nas szkola z nocnikiem byla tydzien...bylo cieplo olek chodzil w gatkach a ja go wysadzalam na nocnik co 30 minut... czy chcial czy nie... i okazalo sie ze on sie nie nauczyl kontrolowac siusiu, zrobil na nocnik troche a za kilka minut mase w majtasy...i plakal ze fuuuuu majtki...a o kupie to poazyc... jak robil to wolal jak przynioslam nocnik wszytko w majtkach...odczekam z mieisiac i na nowo szkoła....:-):-):-)

hej
ja tylko w przelocie.cały tydzień taki zwariowany mam.
Byłam wreszcie u ginki na przeglądzie pdwozia.
kurka mam nadżerke,niby nie wielka ale czekam na wynik cytologi.mam nadzieję ze bedzie o.k.
A i dostałam "regulon"piguły.kurde ponoć dobre ale .......
No właśnie może któraś uzywała,i coś mi podpowie.

reklama
AAA słowiczek obiecał że sie odezwie.ma mase załatwień w zwiazku z wymówieniem z pracy,a tak poza tym to nie moze sie ogarnąć.Ale obiecała ze sie odezwie.:-)
Wiec czekamy.
Madzia no wreszcie....
Arabella,skaba dobrze ze jesteście , i wszystko u was gra,
a i popieram pomysł gagai abyscie sie meldowały codziennie:tak:
kurcze coś chciałam, ale w tym pośpiechu,to szybko zapominam:-p

Do góry