reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

Nenar bardzo smutne... ja słyszałam o młodej dziewczynie , która w domu z dziećmi czekała na śmierć bo już jej nie chcieli leczyć w szpitalu, dostawała tylko zastrzyki.Strasznie niesprawiedliwe.

reklama
spacerek zaliczony . maja własnie ,,układa w szafie" :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: obiadek mam z wczoraj ,
gaga- fanie to sobie troche odpocznie jak tesciowa pomoże .
moja nawet zamaru przyjechac pomóc nie ma :no:
nie iwem czy próbowac klasc maje wstała o 8.30 wczoaraj o 8.00 i nie dało rady. a moze nie odpuszczac ikłasc bo jak popuszcze to wcale nie bedzie chciała

domicela - u nas w kraju tak niestety jest . kisys ogladałam o hospicajch dla dzisci ze finansowane leki dla dzieci do 18 roku zycia .pisze dzieci bo wiekszosc z nich zatrzymało sie na etapie 5-6 latka. no i co dalej ...... jak pomóc . :sick: :sick: :sick: :sick:

Magda pisałaś nie dawno o basenie i że chcesz mnie namówić na wypad...
Hihihi, mogę co najwyżej tylko dla towarzystwa...bo nie umię pływać i wody się boję...:tak: :tak: :tak: ( śmiej się , śmiej!!!:-D )
Wcale się nie śmieję bo wiem co to znaczy , sama mimo ,ze umiem tzw PŁYWAĆ to wody się boję i nie czuję się pewnie tam gdzie nie mam gruntu...
Ale tam są 2 baseny jeden z torem do pływania , drugi ciepły z biczami , do masowania ,sztuczna rzeka , 2 jaccuzi aha i jeszcze basenik dla dzieci z małą zjeżdżalnią.Jak masz ochotę to daj znać pojedziemy same wieczorem bez dzieciaków na relaks.
Przyjechała do mnie siostra właśnie i jutro jadę do mojego domku rodzinnego.
No nic spadamy do IKEA miłego popołudnia.

reklama
mam pytanie ?!

pisałam kiedys ze Liwia miała takie dwie krostki małe jakby od ukąszenia ale juz teraz mnie to zastanawia czy to moze być objaw uczulenia na cos ??? bo znów teraz ma na nodze i na rączce ! :confused: nie ma tego duzo bo ze 3 na całym ciałku ale jedne znikną i drugie za chwilę znów wyjdą :baffled: lekarka to ogadała ale wtedy myłśalam ze to od ugryzienia i ona tez pow ze moze byc tak !! no ale jakby cos ją gryzło to chyba nas tez :eek:

Do góry