reklama
słowiczek
mama pisklaczków
ja właśnie zasiadłam z kawką i słodkimi rogaliczkami, mniam, mniam....
słowiczek
mama pisklaczków
A mój Łuki nadal siusia na nocnik, jak go posadzę...
Na obiadek zaraz będę gotować zupkę krupnik a potem ziemniaczki, surówka i rybka.
Na obiadek zaraz będę gotować zupkę krupnik a potem ziemniaczki, surówka i rybka.
słowiczek
mama pisklaczków
a ja muszę troszkę nabrać, bo przez te choroby schudłam...A ja samą kawę piję bom grubaśna oj tłusczmi się wylewa a tu niedługo wiosna ... hmmm a zimy jak nie ma tak nie ma
słowiczek
mama pisklaczków
Magda pisałaś nie dawno o basenie i że chcesz mnie namówić na wypad...
Hihihi, mogę co najwyżej tylko dla towarzystwa...bo nie umię pływać i wody się boję... ( śmiej się , śmiej!!! )
Hihihi, mogę co najwyżej tylko dla towarzystwa...bo nie umię pływać i wody się boję... ( śmiej się , śmiej!!! )
MADZIA
mama majuni i groszka
spacerek zaliczony . maja własnie ,,układa w szafie" obiadek mam z wczoraj ,
gaga- fanie to sobie troche odpocznie jak tesciowa pomoże .
moja nawet zamaru przyjechac pomóc nie ma
nie iwem czy próbowac klasc maje wstała o 8.30 wczoaraj o 8.00 i nie dało rady. a moze nie odpuszczac ikłasc bo jak popuszcze to wcale nie bedzie chciała
domicela - u nas w kraju tak niestety jest . kisys ogladałam o hospicajch dla dzisci ze finansowane leki dla dzieci do 18 roku zycia .pisze dzieci bo wiekszosc z nich zatrzymało sie na etapie 5-6 latka. no i co dalej ...... jak pomóc . :sick: :sick: :sick: :sick:
gaga- fanie to sobie troche odpocznie jak tesciowa pomoże .
moja nawet zamaru przyjechac pomóc nie ma
nie iwem czy próbowac klasc maje wstała o 8.30 wczoaraj o 8.00 i nie dało rady. a moze nie odpuszczac ikłasc bo jak popuszcze to wcale nie bedzie chciała
domicela - u nas w kraju tak niestety jest . kisys ogladałam o hospicajch dla dzisci ze finansowane leki dla dzieci do 18 roku zycia .pisze dzieci bo wiekszosc z nich zatrzymało sie na etapie 5-6 latka. no i co dalej ...... jak pomóc . :sick: :sick: :sick: :sick:
żaneta28
Fan(ka)
Witam...noc Taka Sobie....
żuzaczku Gratulacje Dla Bogucha....super Ze Masz Takie Wyjatkowe Dziecko ....
nenar smutny Jest Czasami Los....
żuzaczku Gratulacje Dla Bogucha....super Ze Masz Takie Wyjatkowe Dziecko ....
nenar smutny Jest Czasami Los....
Wcale się nie śmieję bo wiem co to znaczy , sama mimo ,ze umiem tzw PŁYWAĆ to wody się boję i nie czuję się pewnie tam gdzie nie mam gruntu...Magda pisałaś nie dawno o basenie i że chcesz mnie namówić na wypad...
Ale tam są 2 baseny jeden z torem do pływania , drugi ciepły z biczami , do masowania ,sztuczna rzeka , 2 jaccuzi aha i jeszcze basenik dla dzieci z małą zjeżdżalnią.Jak masz ochotę to daj znać pojedziemy same wieczorem bez dzieciaków na relaks.
Przyjechała do mnie siostra właśnie i jutro jadę do mojego domku rodzinnego.
No nic spadamy do IKEA miłego popołudnia.
reklama
justyna
Fanka BB :)
mam pytanie ?!
pisałam kiedys ze Liwia miała takie dwie krostki małe jakby od ukąszenia ale juz teraz mnie to zastanawia czy to moze być objaw uczulenia na cos ??? bo znów teraz ma na nodze i na rączce ! nie ma tego duzo bo ze 3 na całym ciałku ale jedne znikną i drugie za chwilę znów wyjdą lekarka to ogadała ale wtedy myłśalam ze to od ugryzienia i ona tez pow ze moze byc tak !! no ale jakby cos ją gryzło to chyba nas tez
pisałam kiedys ze Liwia miała takie dwie krostki małe jakby od ukąszenia ale juz teraz mnie to zastanawia czy to moze być objaw uczulenia na cos ??? bo znów teraz ma na nodze i na rączce ! nie ma tego duzo bo ze 3 na całym ciałku ale jedne znikną i drugie za chwilę znów wyjdą lekarka to ogadała ale wtedy myłśalam ze to od ugryzienia i ona tez pow ze moze byc tak !! no ale jakby cos ją gryzło to chyba nas tez