reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpniowa mama

No normalnie dzień świra dzis u mnie...

pomyliłam paczki i Margarita dostała nie swoje dziecię:-D:-D
Wysypałam mleko Witka
Pomyliłam płeć własnego syna i powiedzialam, że drugie dziecko to córka....
nalewając wody do wanny nie włozylam korka.....

ale słyszałam na skypie jak Amelka rozmawia. Witek to analfabeta.....
Żużaczku nie moge znów sie śmieję dziś z tobą (nie z ciebie ) osmiałam sie za cały tydzien

reklama
Czesc Dziewczyny,nastepny dzionek bez Axla mija i ja czekam na telefon:-(.Maximilian po schodach nie chodzi.On doslownie ma stracha:tak: .Z mowieniem to jest tak jak u Lukaszka,nadaje po swojemu ,opowiada i tlumaczy,a wyraz twarzy ma przy tym niesamowity.Jedynie "mama" idzie zrozumiec.Dzisiaj bylismy po raz pierwszy na zabawach i gimnastyce dla malych dzieci(od 18 miesiecy do 3 lat),fajnie bylo.Milian troche sie wstydzil,za to na koniec dal czadu i chyba zaczne z nim tam regularnie zagladac.

Slowiczku nareszcie jestes z nami:-) .

Nenar ja jeszcze jestem i strasznie mi przykro to straszne ze tak musi sie dziać
Justynka ja własnie jej wcale nie zmuszam jak chce to siada i czasem ja posadze ale nic na siłe
musze wam cos opisac co do gadania mojej Amelki rozwala mnie czasem
dzis usneła dopiero 22.30 bo musiała porzegnac tatusia szedł do pracy no i mówi jej wczesniej ze idzie do pracy ze jeszcze sie z nia chwilke pobawi pózniej poszedl do kuchni no to ta chops mu na rece i przytuliła dala buzi i do mnie zebym ja wzięła a do Krzyska idz paci Idz do pracy i papa daje mu reke czesc i idz paci ostro zeby juz szedł no normalnie zaskakuje mnie coraz czesciej gada ale i z sensem piernik mały jeszcze troche to nas po kontach porozstawia:-D

Co do schodów to masz Ewelinka przechlapane amelka schodzic nie schodzi tylko za 2 rece a wchodzic to chce sama ale czesto ja biore zeby szybciej było jak sie ociepli i bedzie mniej cichów to bede pewniejsza że nie poleci narazie ostrożnie choc ona sie nie boi

łał Marzenka super takie zajęcia !!! oj łikend tuż tuż to i Axel tuż tuż !! i cos mi sie wydaje ze ni widu ni czytu tu Cie bedzie przez wekend :-D

reklama
Do góry