reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sierpniowa mama

Zdrowia ,Szczęścia, Humoru Dobrego, A Przy Tym Wszystkim Stołu Bogatego,Mokrego Dyngusa, Smacznego Jajka i Niech Te Święta Będą Jak Bajka Życze dla wszystkich sierpniowych mam oraz ich rodzin

reklama
Hej Mamusie !! Nawalał mi internet dlatego dopiero teraz moge Wam złożyc życzenia Świateczne!!!! tak wiec WESOŁEGO PO ŚWIĘTACH !!!!!!

witam dzieweczki!!  ;)
ciesze sie ze wszystko u was dobrze u mnie tez jakos leci raz lepiej raz gorzej ale do przodu!!

tez ch ce wam zlozyc wszystkiego dobrego na te po świetach
OBY WSZYSTKIE MIALY TEKIE USG JAKIEGO CHCĄ !!!
pozdrawiam cieplutko  :-*

Witam drogie mamuśki
Mam małego stracha oturz moja dzidzia od dwuch dni rusza się bardzo mało co mnie doprowadza do szału ponieważ boję się że coś jest nie tak wcześniej szalała kilka razy dziennie po kilkanaśćie minut a teraz cisza prosze napiszcie czy wszystko jest ok z góry dziękuje

witam
domi napewno jest wszystko ok
świeta byly duzo spalas jadlas to dzidzia tez jadla i spala
poza tym gdzies przeczytalam ze przeciez to male stwozonko w twoim brzuchu to zupelnie inny czlowieczek niz ty i ma prawo miec gorsze i lepsze dni tak jak ty ;-)
a moze po prostu sie obrazil twoj dzidzius bo go nie obalaś na smigusa dyngusa albo nie pokazalas mu zadnego zajączka  ;) ;) ;) ;) ;)

pozdrawiam

Hej!!
Domi postaraj się zjeść coś i poleż godzinkę w spokoju z rękami na brzuszku, wtedy powinnas poczuć ruchy dzidzi. Jeżeli Cie to martwi to idź do swojego gina niech posłucha serduszka!!! Poza tym wyczytałam że dziecko jest najbardziej ruchliwe między 24 a 28 tygodniem ciązy, a po 28 tygodniu jego aktywność staje się regularna.
Powodzenia i pozdrawiam!!!!

Hej !!!
Do gina ide 1 kwietnia czyli w piątek i mam mieć USG więc postaram się wytrzymać te dwa dni a mam jeszcze jedno pytanko czy wam też spadł apetyt ja nie mam woule ochoty na jedzenie wszystko wciskam na mus a mogła bym nie jeść przez cały dzień

Cześć dziewczyny! Domi nie martw się (łatwo powiedzieć) moje dzidzi to kompletny leniuszek. Jak wasze fikołki robiły mój słodko spał, zresztą jestem w 21 tygodniu i ledwo co się rusza. Odchodziłam od zmysłów, wszyscy mnie pocieszali a ja godzinami czekałam na jakieś małe kopnięcie. Dopiero wczoraj jak byłam u lekarza i usłyszałam jak bije serduszko to się uspokoiłam. Pozatym miałam Usg i wyszło wszystko ok(choć maluszek nie pokazał co ma między kolankami). A co do apetytu ja mam tak jak Ty, jem bo wiem, że musze. Monika :)

Bardzo dziękuję za to że mogę się was poradzić oraz dowiedzieć czy wszystko ze mną jest dobrze oraz z moją dzidzią
:D

reklama
hej!!
Domi chodzisz do gina prywatnie??? Monika moje maleństwo to dość aktywny zawodnik!!! Jak czasem mi dokopie to..... Ale czytałam że nie można porównywać aktywności maleństwa z innymi, bo jest to bardzo indywidualna sprawa i różne czynniki mają wpływ na ruchliwośc płodu!!! Ja mam świetny apetyt, ale nie mam zupełnie ochoty na wędliny.
Jak się miewają Wasze zęby i dziąsła??? Mój dentysta zalecił mi specjalna pastę meridol która wspomaga regeneracje podrażnionych dziąseł. Czy któraś z Was ma rozstępy na brzuszku??
Wszystko będzie dobrze i jakos dotrwamy!!!
Pozdrawiam

Do góry