reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpniowa mama

Goga, gratulacje dla męża!
Gaga, gratulacje dla ciebie  ;D
Moja Zulka ostatnimi czasy sypia tylko raz dziennie. Raz a dobrze. Wczoraj spała 4 godziny  ::) I potem pada ok.21 przy wieczornej flaszce. I efekt jest tego taki, że budzi się o 6 rano rześka niczym skowronek  ::)
My fotelik zmienimy po wakacjach, bo mała jeszcze mieści te swoje 74 cm. I kupimy chyba taki sam fotelik, jaki ma Mailen  :)

reklama
witam przy kaffce ;D
Lolko moje juz śpi, szybko rano pada z powrotem a to chyba wszystko przez to że w nocy kiepsko spi :mad: a ja juz wymiękam ::)
goga GRATULACJE dla pana doktora ;)
małaYoo ciesze się że nasz fotelik się podoba jest na prawdę OK jak na moje oko i wyglada dość solidnie no i cena w miarę przystępna :) teraz chodzi mi po głowie ta spaceróweczka, nawet zeby kupic jakas najprostszą za jakies 200zł leciutką i tyle aby miala regulowane oparcie i budkę, nie mam juz wiecej wymagań, była leciutka i składana w parasolkę bo ten nasz wóz to cały bagażnik....coś teściowa ostatnio się ioferowała ze da pieniązki na spacerówke jak zaczęlam jęczec że ten nasz to wielki i ciężki ;)

Goga - gratulacje dla męża

Gaga - super, ze udało się kupić kiecę a teraz prosimy o zdjęcia

Wczoraj Marysia zasypiała godzinę - na zmianę z Darkiem próbowaliśmy, myślałam że wyjdziemy z siebie. Zasnęła o 23 a o 6 pobudka ale na szczęście po mleku zasnęła dalej bo ja do 24 sprzątałam :mad:

Nie chce mi się iść na spacer :p

GOGA - GRATULACJE DLA MEZA Podziwiam takich ludzi... mi sie nawet nie chce prawka zdac (jak ja studia skonczyłam??)

Ja już spowrotem, przy kawce...

Małpeczka nie dała pospać...ciagle coś: a to siku, a to jeść, a to popatrz mamusiu jak cos tam robi...i tysiące innych problemów. Ale koniec końcem dwa razy po 15 minut odleciałam....

A teraz cucę się kaffką bo ledwo na oczy patrzę.

Agata, fajnie masz, ze mąż może usypiać Marysię. Mój nikogo oprócz mamy nie toleruje. Mogę go wrzucić nawet do łóżeczka i położyć się na łóżku i czekać aż on zaśnie ale to zawsze muszę być JA! Inaczej histeryczne WYCIE! Terrorysta mały!!!

reklama
małaYoo a my wypatrzyliśmy go w sobotę w necia jak przegladalismy przed wyjsciem do sklepu po zakup fotelika, czekajac az mały wstanie, spodobał nam się i jak tylko go zobaczyliśmy na żywca to od razu wzieliśmy bez zawachania

Do góry