marcia 331 na pewno będzie spał jak suseł po napowietrzaniu, a najlepiej jak śpi pod drzewkiem, do póxnego wieczora, hihi
malinka1980 wybierasz się z kackiem nad morze, najlepiej teraz albo we wrześniu, bo te ostatnie lata to różnie z pogodą, a z dzieckiem w domu siedzieć to jak we własnym domu
milionka ty często podróżujesz z Szymusiem
kakarolina witaj w klubie 32, ja od lutego, mam zmarszczki wokół oczu, czas najwyższy zakupić coś miejscowego, ale to za to, że mróże oczy, jak tylko wyjde na dwór to wszyscy mnie poznają, po minie, idzie Pączkowa, robie grymas twarzy, którego nie potrafie się pozbyć
a w ogóle to teraz będziesz wyglądac jak księżniczka ubrana, wyobraziłam sobie jak DZasmina, bo jest ciepło i mi się takie stroje wyobraziły
dzag82 jak wycieczka sie udała do Jeseniki? a skończyłąś już diete, bo tak byłoby 9 dzień teraz, ale najważniejsze przy odchudzaniu jest regularne całkowite wypróżnianie się, jak od kilku tygodni dopiero zaczęłam spadac z wagi i to właśnie dlatego,że się w końcu kibla nie boję, miałam wiekuist zatwardzenia
Aia jak po wizycie u gina,
acha miałaś 29, to teraz następna niedługo; jej pracujesz w dodatku, ale to dobrze, jak Ty to wszystko ogarniasz, Manitka, praca, ciąża, dom, to Twój dobry czas
emka27 jak praca, musisz po nocach jeszcze siedzieć, ale teraz miałaś urlop to podgoniłaś; też wszystkiego naj
LeRemi jak usypianie Oliwii już lepiej, co w końcu kupiliście za samochód?plamienia Ci ustały po zdjęciu implanta?
malinka78 popszesadzałaś sobie jak chciałaś?o mamusiu...ale się narobiło, u mnie Zośka z gołym tyłkiem chodziła po górze i nagle słysze, mamo Zosia kupe walnęła na podłogę i w nią weszła, więc tez kupe się zbierało
k8libby przemontowujesz codziennie fotelik samochodowy Filipa do samochodu mamy, czy coś innego wymyśliłaś?
mAtma jak pasjanse się układają? a babcie porozpuszczały pewnie dzieci w majówce
asia.85 dlaczego nie można jeść z grila? jak nauka się układa? mojej Zosi chyba by w sukienkach było dobrze raczkować, bo ona lubi z gołymi nunkami, no chyba, że byłaby w rajtuzach to co innego
domi87 witaj urocza brunetko! ja tez jestem brunetką, a chciałabym być blądi, ale to nie na moją pyzata twarz
sempe widziałam zdjęcia Twojej rodziny, są super, a Ty jesteś bardzo ładna i zgrabna
gosha_88 będziesz miała mama luz jak Ci dzieci zabiorą do żłobka, przedszkola, zanim pujdziesz do pracy, no i życzę Ci tej pracy jak najszybciej w zawodzie, a złożyłaś podania? no co Ty ja jestem spaślak
AAsi u mnie też kiepsko z chudnięciem, pomimo, że nie jem chleba i ziemniaków, teraz zaczęłam trochę , ale to dlatego, że karmie piersią, normalnie to bym stała w miejscu, waże 70.06 kg rano
irisson w tym tygodniu 2 miesiące Ci przeleci w pracy, nadal 200% normy?
Mart81 komary juz rypią Stasia, bo jak narazie Zosie omijają, ale ja to dostałam uczulenie jak sadziłam na polu chryzantemy, nawet nie czułam, aż tak żeby mnie gryzły, potem na słońcu musiałam wypalać odsłanając moje grube nożki, ale jakoś się ich tak bardzo już nie wstydzę; łał klime będziesz miała, czad; to tak jak u nas, też na dole chłodnawo, a u góry okna dachowe; no to ze Stasiem rób takie swobodne ćwiczenia na kocyku, jakieś turlania, w tą i w drugą, taczki, czy coś, podciąganie rączkami i kładzenie, ja tak robiłam od 3 miesiąca bodajrze Zosi, ale tak zupełnie to ona jeszcze sama z leżaka nie usiądzie, tzn. z płaskiego, musi rączką się podeprzeć
MieMie super, że Lilcia spisała się na medal w chrzciny, kamień z serca; a jak Twoja logopedia?
k4rol4 ciekawe czy plastry silkikonowe działają na stare blizny, bo mam okropna na dekoldzie, podałas stronę na praparat przeciwkomarowy drogeriazdrowie i tam znalazłam, jakieś nowatorskie sposoby mają
weronkazz jak Toka przeżyła Twój powrót do pracy? praujesz już 3 tydzień, jeszcze kręglasz skakał po Tobie, współczuję
asia8788 dobrze, że się załapała i od tego września Lenka do przedszkola, wakacje macie jeszcze wspólne
pokah wyjeżdźasz gdzieś?a co fotografujesz?
Summerbaby dobry mąż
OlgaRaQ jej, czuć tę energię z postu, super i trzymam kciuki za pracę, gratuluję też zęba, udanych chrzcin i że się dzieje, a Ty w tym wszystkim fruwasz jak motylek
ja też lubie sukienki dla dziewczynek i różowe zwłaszcza, Agata to by najchętniej tylko w takich chodziła, a mini spódniczki podchodza Zosi pod pachy, lipa