A wiesz co ja przeczytałam, że Ty przeczytałaś??? Że to Ty Anet jestes w ciązy
:-):-)
My sie oboje zainfekowalismy z Frankiem. Mnie trafiło juz wczoraj, dzis w nocy Franc padł. No i doopa. Ale dajemy sobie równo w zyłę z młodym
Spokojnej nocy kobietki
He,he ,no to sobie zesmy niezle poczytaly z ta ciaza
A co do choroby,to kurujcie sie tam i szybko zdrowiejcie,ucaluj szkraba od cioci
;-)
dzień dobry mamuśki
natt - świetnie, że wszystko dobrze z ciążą, ale fajnie że berbecie mają swoje towarzystwo! to niesamowite, czuja się już, kopią... jacie, coś pięknego! mój Pisiorek dokazuje na całego i w sumie 24h/dobę; jeszcze ma sporo miejsca skubaniec, to korzysta
właśnie zauważyłam, że Nuśka dziś równe 1,5 roczku kończy
Andariel,gratki dla Ninki za poltora roczku;-),kiedy to zlecialo
...niedlugo bedziemy urzadzac 2 urodzinki maluszkom
Natt,tez sie ciesze ze u ciebie wsio ok z ciaza:-)
Witam sie :-)
Ja dzis nocke mialam koszmarna,Karolcia obudzila sie o 3 w nocy z placzem,wyla i wyla....wzielam ja do nas,a ona dalej wyla
....nie wiem co sie jej stalo,przestraszyla sie, czy cos sie jej przysnilo? Bo sie wcale polozyc nie chciala,tylko na siedzaco z zamknietymi oczami plakala
....maz mowi ze pewnie glodna,no i ok 5 poszlam mleko zrobic,ale wypila tylko troszke i nie chciala,to znaczy ze glodna nie byla......ale jakos udalo sie wreszcie jej zasnac,przytulilysmy sie i do 7 pospalysmy
Ale teraz ja nie wyspana....ehhh....musialam sobie kawke wypic
;-)
Na dworze sliczne sloneczko swieci,troszke przymrozek byl z rana,wiec moze zaraz na dworek pojdziemy,wyjze tylko czy ten wstretny wiatr ucichl
Krupniczek juz ugotowalam Karolci,mam nadzieje ze zje troszke,ja z Gosia mam pierozki jeszcze,a mezowi upieke zeberek(bo pierogow z kasza na slodko nie lubi
)
Milego dzionka zycze...zajze jeszcze pozniej