reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

hej, my też już nie śpimy od 6 30. P pojechał do pracy za Warszawę.
No, a Misia teraz rysuje po domowej demolce.
Ale super Natt, że czujesz dzieciaczki, To piękne. Ja Misię w 16 tyg. poczułam, pamiętam to takie cudowne uczucie.
Anadriel też wie co to znaczy.
No Sempe, ale masz fajnie - weekendzik w Krakowie...mmmm zazdroszczę.

A Anadriel - wszystkiego naj dla Ninki z okazji półroczku:)

reklama
Ulala zgapiłam sie teraz dopiero doczytałam ,że Franuś dostał mate .W przyszłym roku jeszcze więcej uskrobie na WOŚP .Chwała im za to :tak:

P.S. Poprosze o zdjątka jak już dotrze.

A wiesz co ja przeczytałam, że Ty przeczytałaś??? Że to Ty Anet jestes w ciązy:tak::tak::-):-)

My sie oboje zainfekowalismy z Frankiem. Mnie trafiło juz wczoraj, dzis w nocy Franc padł. No i doopa. Ale dajemy sobie równo w zyłę z młodym:)
Spokojnej nocy kobietki
He,he ,no to sobie zesmy niezle poczytaly z ta ciaza:-D:-D:-D
A co do choroby,to kurujcie sie tam i szybko zdrowiejcie,ucaluj szkraba od cioci:tak:;-)
dzień dobry mamuśki:)
natt - świetnie, że wszystko dobrze z ciążą, ale fajnie że berbecie mają swoje towarzystwo! to niesamowite, czuja się już, kopią... jacie, coś pięknego! mój Pisiorek dokazuje na całego i w sumie 24h/dobę; jeszcze ma sporo miejsca skubaniec, to korzysta:)

właśnie zauważyłam, że Nuśka dziś równe 1,5 roczku kończy:)
Andariel,gratki dla Ninki za poltora roczku;-),kiedy to zlecialo:szok:...niedlugo bedziemy urzadzac 2 urodzinki maluszkom:happy:

Natt,tez sie ciesze ze u ciebie wsio ok z ciaza:-)

Witam sie :-)
Ja dzis nocke mialam koszmarna,Karolcia obudzila sie o 3 w nocy z placzem,wyla i wyla....wzielam ja do nas,a ona dalej wyla:szok:....nie wiem co sie jej stalo,przestraszyla sie, czy cos sie jej przysnilo? Bo sie wcale polozyc nie chciala,tylko na siedzaco z zamknietymi oczami plakala:sorry:....maz mowi ze pewnie glodna,no i ok 5 poszlam mleko zrobic,ale wypila tylko troszke i nie chciala,to znaczy ze glodna nie byla......ale jakos udalo sie wreszcie jej zasnac,przytulilysmy sie i do 7 pospalysmy:happy:
Ale teraz ja nie wyspana....ehhh....musialam sobie kawke wypic:tak:;-)
Na dworze sliczne sloneczko swieci,troszke przymrozek byl z rana,wiec moze zaraz na dworek pojdziemy,wyjze tylko czy ten wstretny wiatr ucichl:baffled:
Krupniczek juz ugotowalam Karolci,mam nadzieje ze zje troszke,ja z Gosia mam pierozki jeszcze,a mezowi upieke zeberek(bo pierogow z kasza na slodko nie lubi:confused2:)
Milego dzionka zycze...zajze jeszcze pozniej:tak:

..a ja juz powoli zapomininam jakie to uczucie miec ta mala istatke w brzuszku:-( A chcialo by sie to pamietac na wieki!!!
..pamietam jedynie, ze bylo to cudowne.. i pamietam jak czkawke mial :-D hehe...
Zdrowka mamusiom i wszystkim dzieciaczkom!!!

Hejo
my dziś pojechałyśmy do teściów i poszłyśmy na mały spacerek po okolicy ale coś mi nie pasowało w tym jak Zocha chodzi no i się okazało, że kozaki za małe już wiec musze albo jutro albo w sobote do sklepu jechac i kupić jej...wypadało by już zakupić troche cieńsze no ale podobno mają być jeszcze mrozy...ale teraz to moze przeceny zimowych beda to chociaz tyle taniej...ehh

jej rzeczywiście straszne tu puchy dziś.
Anet Ty to tak nie dogadzaj swojemu mezastemu, niech się nauczy jeść co jest a jak nie to niech sobie sam coś kombinuje. Bo ja tu widze, ze Ty non stop 3 obiady robisz! nu nu nu

My też u rodziców hihi, aż zostałyśmy na noc:D
Spacer był ale zimno było nam jakoś, więc przyszłyśmy do moich rodziców i ot zostało:)
No śmigam doczytać i spać, bo mała przed 7 mnie z wyra wyciągnie:)
Dobranoc!

Witam,
matko kochana czyżbym ja była pierwsza!
aż niemożliwe:-D

My już po śniadaniu, zaraz lece sobie kawkę zrobić. Pogoda do bani- pada deszcz, wiec na spacer nie pójdziemy.
Na 13 ide na pogrzeb, zmarł brat mojego dziadka.

Buziole for All, miłego dnia:-)

edit: i nie możliwe:-D
Sempe powiedz mi kochana jak Ty masz tego podopiecznego i Ale to jak wy wychodzicie na spacer??

reklama
Bry~!
No faktycznie tu pustkowie!
u nas dziś też paskudnie deszczowo i siedzimy w domu, może ptoem się rozpogodzi?
SEmpe dobre wiadomości zalinkowałaś, swoją drogą co za durnie tam siedzą... :}
idę się bawić z młodym i ogarniać chaupkę

Do góry