reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Magda, daję Ci słowo,ze co wieczór modlę się za Twojego Jasieńka...Tak strasznie Wam współczuję tego koszmaru...Bądź dzielna i silna.
Wszystkie Cię mocno przytulamy i myślimy o Was bezustannie-piszę w imieniu wszystkich nas,bo jestem przekonana,że tak właśnie jest!

reklama
Ja tylko dobranoc wpadłam powiedzieć i idę się szykować na Gray's Anatomy :)
Miłego wieczorka!
Do jutra:)

Edit: Ależ oczywiście zgadzam się z Natt

Hej wieczorkowo...

Mam dla Was propozycję...
Otóż obecnie będąc na wychowawczym i pisząc pracę licencjacką, postanowiłam wrócić do malarstwa i rysunku. Skończyłam odpowiednią szkołę w tym zakresie i stwierdziłam,że skoro mój mężuś robi to, co lubi (gra w zespole na perkusji), to ja z racji tego,że nie wykonuję swego czynnego zawodu dekoratora wnętrz chcę też ROBIĆ TO CO LUBIĘ!!!! A mianowicie: malować i rysować:)
I oto kieruję do Was najmilsze propozycję taką, że maluję i rysuję na zamówienie. Mam portfolio i chętnie pokażę...Czy któraś jest chętna na olejny krajobraz, portret swego dziecka, czy tajemniczą martwą naturę?

Ostatnia edycja:
witam sie i ja wieczornie - podczytywalam was co jakis czas dzisiaj ale niemialam jakos weny do pisania. moja roksanka skonczyla dzisiaj 7 miesiecy - smieje sie z niej ze juz stara babka . a ja siedze z dziecmi i sie nudze , ale w niedziele przyjedzie domnie moja mama - zadzwonilam doniej ze przyjezdza w niedziele na tydzien w odwiedziny do wnoczek bo kupilam jej bilet i niech nawet niegada mi ze nie . pare dni temu dowiedzialam sie ze moj tata ma raka na nerkach - choruje na nie od okolo roku i tak domyslalismy bo strasznie wychodl ( a z mama rozwiedli sie 7 lat temu ). siedze i czekam na you can dance , meza wyslalam po mleko do kawy , roksana siedzi i sie buja - jak uslyszy piosenke to odrazu tanczy , claudia wlasnie wylazla z lazienki bo sie kapala chyba z godzine - ma 7 lat ale mowi zawsze ze ona juz przeciez jest nastolatka i musi dbac o urode . no i tak mnie wzielo na wygadanie - albo wypisanie sie
pozdrawiam i wszystkim zycze zdrowka a najbardziej Jasiowi dziewczynki 012..jpg

Ostatnia edycja:
hej wieczorkowo...

Mam dla was propozycję...
Otóż obecnie będąc na wychowawczym i pisząc pracę licencjacką, postanowiłam wrócić do malarstwa i rysunku. Skończyłam odpowiednią szkołę w tym zakresie i stwierdziłam,że skoro mój mężuś robi to, co lubi (gra w zespole na perkusji), to ja z racji tego,że nie wykonuję swego czynnego zawodu dekoratora wnętrz chcę też robić to co lubię!!!! A mianowicie: Malować i rysować:)
i oto kieruję do was najmilsze propozycję taką, że maluję i rysuję na zamówienie. Mam portfolio i chętnie pokażę...czy któraś jest chętna na olejny krajobraz, portret swego dziecka, czy tajemniczą martwą naturę?
nevered a ile biezesz za portret ?? Bo z mila checia bym zkozystala

myslalam o Jasiu dzis i mialam nadzieje ze jak wejde wieczorkiem to przeczytam ze juz lepiej z nim, w domku moze a tu bidulek caly czas niebardzo- Magda: wspolczuje i mam nadzieje ze ten koszmar sie szybko skonczy

Anet- zdrowka dla Karolinki,
pisanka superowa, jestem pod wrzeniem

Mika- ucaluj corcie - solenizantke

- bakterie i wirusy a kysz od Baski!

My mielismy dzis wizyte kolezanki z synkiem , 3.5 miesiaca- maly wazy 8200! wiecej niz 7.5 miesieczny Adas ktory pewnie 8 kilo jeszcze nie ma- i jak mam sie nie martwic tym moim niejadkiem? znow cos niebardzo wcina, to znaczy kleik na podwieczorek z owockami nawet nawet ale obiadki - porazka:-(
ach ide dziewczyny-zjem cos bo musze miec sile na pakowanie
wyslalismy juz 150 kilo kurierem do tesciow ale jeszcze drugie tyle do przeslania

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczór dziewczyny.

Jakoś te dni tak szybko uciekają, że ledwo znajduję czas na chwilę przed komputerem...
Dziś był fajny dzień. W Szczecinie cieplutko, słońce świeciło ładnie... jutro ma być jeszcze cieplej. Mam nadzieję, ze już tak zostanie bo tęsknię za latem. Szkoda tylko, że mam ograniczone możliwości poruszania się (przez nogę, która jeszcze niecały tydzień w gipsie).
przenoszę jutro Hanię do spacerówki. Maszyna złożona, sprawdzona i czeka na jutrzejszą premierę. Mam nadzieję, ze dziecku nowa jakość się spodoba.
Od wczoraj Hania je już troszkę lepiej lyżeczką... może ma lepszy humor z powodu ładnej pogody? :)

Magda - bardzo Wam współczuję. Życzę dużo zdrówka dla Jasia i wytrwałości dla Was

Anet - super ta pisanka! Jutro zabieram się do roboty:) nie wiem tylko (może nie doczytałam) co trzeba zrobić na końcu, żeby pisanka się nie rozpadła. - proszę o instrukcję ;)

Do góry