reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

witam sie i ja.
u nas nadal noc do d..py, Miko puszcza takie baczki, ze hej ;-(
lekarz wczoraj powiedzial, ze to moze byc od lapczywego jedzenia:szok: mozemy sprobowac przyjmowac np espumisan przez tydzien lub viburcol - moze to cos pomoze ???

apropo kupki, to Mikus robi w lazience na lezaczku czyli jest jeszcze blizej zalatwiania sie samodzielnego :tak:

reklama
anitku u nas na gazy świetnie dzialala Gripe Water - już po pierwszej łyżeczce poszły bączki, że hej; i odkąd córcia wypiła butlę GW problemy z gazami nie wróciły

u nas było podobnie,dlatego w domku awaryjnie stoi butelka jeszcze,ale jak na razie nie potrzebna była
ja czekam na młodszą córe,a zwróci i zbieramy sie do lekarza z Alą

czesc dziewczyny. U nas tez mrozno na dworzu.
Kasia najwazniejsze zebys Ty sie dobrze czula a kogos innego wogole nie powinno obchodzic czy powinnas sie odchudzac czy nie.
Ada super gratki!!! U nas zabkowania brak.
Iwonko mam nadzieje ze u dziewczynek na katarku sie skonczy.
Anitku wspolczuje nocki. Zeby szybko malemu te gazy przeszly.
Witam nowe mamusie i zachecam do pisania:tak:

ICE mam już od dawna w komórce przed mamą tatą i moim kochaniem.
Tak na wszelki wielki.
A właśnie robię laurkę dla babci. Dałam małej mazaki do łapki i nagryzdała cosik, więc wkleiłam w kartkę kolorową i wyszła pierwsza laurka.
Teraz szukam wierszyka dla babci....macie jakieś może?

Hej:-)
Wczorajsze mleko z kaszką pomogło. Mała spała od 20 do 24, a później znowu do 4 - cyc i kolejny o 7. I jeszcze do 9 spała. Normalnie jestem w szoku!!!!! Już nie pamiętam kiedy ostatnio tyle spałam :-):-)

Witam nowe mamy:-)...ciesze sie ze jest nas coraz wiecej....:-D

Deli,glosik oddany,na oba zdjecia....:tak:
Kasia,a ty mama sie nie przejmuj,rob jak ci wygodniej....moja to znowu tesciowa taka jest czepialska,wyglada jak szafa 3 drzwiowa,a mnie sie tez czepia mowiac ze ona ze szpitala po porodzie to bez brzucha juz wracala,a tobie cos dlugo sie nie wciaga...no a co ja to obchodzi...wrr....:wściekła/y:
Piwonnia,no moze sie nic gorszego u dziewczynek nie rozwinie niz ten katar...
a tego opisu ICE to nie mialam ,bo nic o tym nie wiedzialam,ale zaraz siobie wpisze :tak:...dzieki za informacje....
Enka,to ci dobrze,moja niechce butli,to nie mam jej jak podac...wrr....
Cos mialam jeszcze napisac,ale zapomnialam..ups:sorry2:

Czekalam niecierpliwie na moment kiedy mala zacznie sie przewracac i teraz jak juz zaczela to doceniam ten spokoj ktory byl wczesniej. Na kanapie w ogole juz nie moze lezec a z maty robi kilka obrotow i jest na panelach! Musze chyba kupic kojec:baffled:

Hej mamusie:)
mozna sie dolaczyc?:D
moj Oliwierek urodzil sie 2 sierpnia :) zebow jeszcze nie ma (i nic sie nie zapowiada na to zeby mial w nalblizszym czasie:D) ale juz samodzielnie siedzi:D Mola1 widze ze Twoja corcia juz sie przewraca super:Dmojemu malemu to nawet nie w glowie hehe zreszta troszke sie martwie bo juz powinien ..a on tylko by siedzial od razu placze jak go sie polozy ehh
buziaczki:*

reklama
Witam nowe sierpniówki:-). Goshe, nie martw się, każde dziecko rozwija się w swoim tempie i różnych rzeczy na różnym etapie się uczy. Mój starszy np w ogóle nie raczkował, od razu zaczął chodzić.

Do góry