reklama
Mola1
Fanka BB :)
Powinnam juz wstac ale cos z lozka nie moge sie ruszyc. Mala zaraz dostanie soczek i pojdzie jeszcze na chwile spac, ja bym najchetniej z nia zasnela bo mialam dziwna noc, budzilam sie co chwile.. Ale musze sie ogarnac, bo dzisiaj idziemy do kardiologa zbadac serduszko.
Sempe fajnie jest byc mloda babcia ale gdybys zostala tak mloda prababcia to faktycznie by jaja byly
Sempe fajnie jest byc mloda babcia ale gdybys zostala tak mloda prababcia to faktycznie by jaja byly
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Witam sie i ja....
Tez nie wyspana,bo Karolina ostatnio znow wstaje o 6 rano...wrr...i ja tu sie wyspac?
A maz wlasnie oswiadczyl,ze w sobote z Polske gdzies wyjezdza(cos tam kupowac,do pieca centralnego)...a w sobote przeciez Gosia ma choinke i mialam z nia jechac samochodem,a teraz to z Karolina nie wiem kto zostanie(moze tesciowa,albo ja nie pojde wcale) i kto Gosie zawiezie...wrr....znow bede musiala szwagierke prosic...dobrze ze moja nie taka wredna jak twoja Basiu...hi,hi....ale tez czasem umie zalesc za skóre,na szczescie juz z nami nie mieszka od 2 lat
Efe,no to Gratki za zlapanie moczu
Sempe,to niezle cie synio nastraszyl...hi,hi....
Tez nie wyspana,bo Karolina ostatnio znow wstaje o 6 rano...wrr...i ja tu sie wyspac?
A maz wlasnie oswiadczyl,ze w sobote z Polske gdzies wyjezdza(cos tam kupowac,do pieca centralnego)...a w sobote przeciez Gosia ma choinke i mialam z nia jechac samochodem,a teraz to z Karolina nie wiem kto zostanie(moze tesciowa,albo ja nie pojde wcale) i kto Gosie zawiezie...wrr....znow bede musiala szwagierke prosic...dobrze ze moja nie taka wredna jak twoja Basiu...hi,hi....ale tez czasem umie zalesc za skóre,na szczescie juz z nami nie mieszka od 2 lat
Efe,no to Gratki za zlapanie moczu
Sempe,to niezle cie synio nastraszyl...hi,hi....
MALINKA2109
Fanka BB :)
Witam i ja z małym na kolanach:-)
Nocka mineła spoko-pomine fakt że mały mi 2 noc z rzędu obsikał prześcieradło przy przewijaniu nie chce mi sie brać go na przewijak to tak mam;-)
u nas -8 i sypie śnieg i wieje wiatr brrrrr
GDZIE TA WIOSNA!!!!!!!!!!!!
Piwonia ja to bym zamarzła jak bym nie miała nic pod spodniami!!!Nie dość że ubieram grube rajtki to jeszcze skarpety po kolana spodnie na to i nadal mi zimno!!
Nocka mineła spoko-pomine fakt że mały mi 2 noc z rzędu obsikał prześcieradło przy przewijaniu nie chce mi sie brać go na przewijak to tak mam;-)
u nas -8 i sypie śnieg i wieje wiatr brrrrr
GDZIE TA WIOSNA!!!!!!!!!!!!
Piwonia ja to bym zamarzła jak bym nie miała nic pod spodniami!!!Nie dość że ubieram grube rajtki to jeszcze skarpety po kolana spodnie na to i nadal mi zimno!!
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
No i moja juz obuddzila sie po drzemce 30 minutowej...ide ,narka dziewczynki
witam nowa sierpnióweczke
a tu wam wklejam cos do poczytanie,macie wpisane tak jak tam pisze?bo ja mam,ale inaczej miałam i zmieniłam
Prośba Akademii Medycznej
a tu wam wklejam cos do poczytanie,macie wpisane tak jak tam pisze?bo ja mam,ale inaczej miałam i zmieniłam
Prośba Akademii Medycznej
reklama
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
Witam i ja.
również jestem mamą sierpniowej Zosi.
Od dawna już was podczytuje. Jesteście moją skarbnicą wiedzy
Czy można się do was dołączyć??
również jestem mamą sierpniowej Zosi.
Od dawna już was podczytuje. Jesteście moją skarbnicą wiedzy
Czy można się do was dołączyć??
Podziel się: