reklama
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Widze ze mamy nowa mamuske....witamy mamusiaberlin,pewnie ze mozesz nas pytac o wszystko,jak bedziemy mogly to pomozremy....
Kasiu gratuluje twojemu synkowi....
Kasiu gratuluje twojemu synkowi....
Alusia, ospa u dorosłych niebezpieczna jest, z tego co słyszałam.... no a dla kobiet w ciąży.... uważaj bardzo i chyba się odseparowałaś od swojego chłopaka??
zbadalam temat osobiscie bo moje dziecie przytaszczylo mi ospe z przedszkola - odseparowanie sie od chlopaka nic juz nie da bo zaczal zarazac 3-4 dni przed pojawieniem sie wysypki wiec juz po herbacie
po drugie - ospa jest grozna nawet dla ciezarnych, ktore juz ja przechodzily bo mozna zachorowac na polpasiec - w miare bezpiecznym jest sie miedzy 20 a 36 tc - tak mnie uspokajala polozna - gorzej jest zlapac ospe tuz przed porodem bo moze na nia zachorowac noworodek
tak czy inaczej kontakt z ginem wskazany
PS. jak bylam 4 lata temu w szpitalu to mialysmy na sali dziewczyne z koncowka ospy - urodzila zdrowiutka dziewuszke ;-)
mamusiaberlin
Szczesliwa mamusia
Dzisiaj poprosze meza, zeby podlaczyl mi drukarke i zeskanujemy trojwymiarowe zdjecie Dawidka.. pochwale sie wam
Jestem ciekawa jaki procent z was zdecydowalo sie peknac, a ile bylo cietych- ja sie tego bardzo boje, NAJBARDZIEJ:-(
Jestem ciekawa jaki procent z was zdecydowalo sie peknac, a ile bylo cietych- ja sie tego bardzo boje, NAJBARDZIEJ:-(
No to żegnam:-) nie wiem czy uda mi się wpaść w weekend bo szukuje Średniaczka na obóz w poniedziałek wczenie wyjeżda na 2 tyg. będziemy dekorować salon bo juz skonczony remont i jeszcze jakies odwiedzinki znajomych mamy w planie
Pa Sierpnióweczki:-)
Pa Sierpnióweczki:-)
basia1807
mama trzech skarbów
pa Sempe
ja pokoj mam zrobiony tylko lozeczko zostalo
a wlasnie nie wiecie czy sa lakiery bezbarwne zeby dziecku nie zaszkodzily
bo farby mam wodne a lakiery nie wiem czy takie sa
ja pokoj mam zrobiony tylko lozeczko zostalo
a wlasnie nie wiecie czy sa lakiery bezbarwne zeby dziecku nie zaszkodzily
bo farby mam wodne a lakiery nie wiem czy takie sa
aneczka2425
Fanka BB :)
basiu na pewno są takie ale to trzeba się dowiedzieć
patisia1218
Fanka BB :)
Witam was Ja dopiero wstałam i od razu na forum Jem sobie śniadanko i wlasnie skonczyłam czytac co tam napisałyscie juz dzisiaj ;D Nawet tego duzo ;D
Mi tez bedzie trzeba w końcu kupić rzeczy do szpitala... Bo jakby mnie cos wcześniej wzieło i nie bede wtedy przygotowana to nie wiem co zrobie... ;( hehe
Ja tez sie tego momentu porodu najbardziej obawiam ... Wiec nie martw sie ni ejstes sama.... ;-)Dzisiaj poprosze meza, zeby podlaczyl mi drukarke i zeskanujemy trojwymiarowe zdjecie Dawidka.. pochwale sie wam
jejku, a ja jeszcze musze kupic kila rzeczy do szpitala, a mianowicie szlafrok, papcie na gumowej podeszwie i 2 koszule..... no i za jakies 3tygodnie spakuje torbe i postawie do konta... niech sobie czeka na swoj czas...:-)
sasiadka z gory urodzila 7tyg przed terminem, a sasiadka z boku tygzien przed terminem....
Musze byc gotowa:-)
Mi tez bedzie trzeba w końcu kupić rzeczy do szpitala... Bo jakby mnie cos wcześniej wzieło i nie bede wtedy przygotowana to nie wiem co zrobie... ;( hehe
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mamusiaberlin
Szczesliwa mamusia
patysiu dziekuje za pocieszajaca wiadomosc..
ech 30tego ma przyjechac do mnie polozna musze z nia pogadac na spokojnie, choc na 90% jestem zdecydowana na ciecie.
dzisiaj jade do polski, ale juz jutro rano wracam. przy okazji zabiore wszystkie buciki Dawidka, ktore zostaly u mamy po tym jak sie jej chwalilam:-) sa takie malutkie.. i sweet...
o 13ej jedziemy, wiec dzisiaj po poludniu nie popisze tutaj, ale jutro po powrocie na pewno tu zawitam do was...
ach i ostatnio kupilam maluszkowi bluze z napisem "MY DAD IS STRONGER THAN YOUR DAD". Maz sie bardzo cieszy, juz sobie wyobrazam jak bedzie z nim na spacerki biegal...:-)
ech 30tego ma przyjechac do mnie polozna musze z nia pogadac na spokojnie, choc na 90% jestem zdecydowana na ciecie.
dzisiaj jade do polski, ale juz jutro rano wracam. przy okazji zabiore wszystkie buciki Dawidka, ktore zostaly u mamy po tym jak sie jej chwalilam:-) sa takie malutkie.. i sweet...
o 13ej jedziemy, wiec dzisiaj po poludniu nie popisze tutaj, ale jutro po powrocie na pewno tu zawitam do was...
ach i ostatnio kupilam maluszkowi bluze z napisem "MY DAD IS STRONGER THAN YOUR DAD". Maz sie bardzo cieszy, juz sobie wyobrazam jak bedzie z nim na spacerki biegal...:-)
reklama
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Ja juz was opuszczam na dluzsza chwilke....,ide cos porobic,chociaz nie za bardzo mi sie chce...hi,hi....
Milego dzionka zycze, moze uda mi sie jeszcze zajzec dzis do was....
Milego dzionka zycze, moze uda mi sie jeszcze zajzec dzis do was....
Podziel się: