reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Ja tez bym sie poszła położyć bo taki dzień jest, ale nie pojde bo przecież do 11:15 spałam... Nie bede całymi dniami leżeć... to już wle przed kompem posiedziec, a zaraz wezme psa i pojde z nim na spacerek ;D

azorek, narobiłaś mi ochoty na frytki:-) zaraz sobie zrobię! ale kalafiorek już tez czeka od wczoraj, tylko zagotować (tym razem mniejszy, niż ostatnio, po którym czułam się jakbym połknęła kawał betonu):-D

Ale mi zrobiłaś ochotę na kalafior :D Chyba tez sobie zrobie :D W sumie dawno nie robiłam ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wlasnie bezczelnie podejrzalam twoje posty i widze ze masz dylemat.No ja wyboru nie mam i bede rodzic w Nowym Miescie. A ty sie musisz szybko zdecydpwac bo juz malo czasu zostalo:tak::tak:

Trzeba go wkleić we własnych ustawieniach w sygnaturkę.
Tzn. link wkleić w taką tabelkę, która wyskoczy przy kliknięciu takiego krajobraziku z żółtym tłem.

wlasnie bezczelnie podejrzalam twoje posty i widze ze masz dylemat.No ja wyboru nie mam i bede rodzic w Nowym Miescie. A ty sie musisz szybko zdecydpwac bo juz malo czasu zostalo:tak::tak:

Dokładnie.
To znaczy ja jestem, znaczy się byłam zdecydowana rodzić w Olsztynie w wojewódzkim szpitalu, bo mój lekarz prowadzący jest lekarzem także w tamtym szpitalu, ale słyszę różne opinie. Choć na Fundacja Rodzić po Ludzku jest bardzo dobrze przedstawiony.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry