reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
przylazlam na troche:)

bylam z moimi dziewczynami na zakupach bo przeceny fajne i pokupowaly sobie troche ciuchow:) wrocilam lzejsza o 65 euro:) hahaha no ale niech im tam bedzie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej Aga:)
ja właśnie przyczłapałam;p
ze 4 godziny zajęło mi załatwić ze zwolnieniem w pracy i podbiciem książeczki ubezpieczeniowej zaszłam też do sklepu bo w komplecie wózka nie było moskitiery więc nabyłam, załatwiłam opłaty,młodego odebrałam,zakupki małe spożywcze i jeszcze po książkę do czytania polazłam;p
ja to się zastanawiam kiedy sobie jakieś ubranka kupię...

A ja wreszcie mogę zacząc konkretniejsze ubranka kupować, bo pani powiedziała,że zdecydowanie chłopaczek, czyli u mnie intuicja działa, bo tak czułam i tak się kiedyś śniło;-). A i wczorajsze nerwy nie na darmo, bo Łobuziak, szaliczek sobie zrobił z pępowiny. Pani doktor powiedziała,że może ją sobie jeszcze zdjąć, bo tylko przez kark przechodzi, a przepływy ok. Zobaczę, co na to gin w poniedziałek, pewnie jakieś dodatkowe usg wskazane i stanowcza rozmowa z Młodym;-):wściekła/y:;-)

I ja sie witam popołudniowo :-) pospałam sobie dwie godzinki a rano byłam u lekarza na tak zwanych konsultacjach, siuś ok, cisnienie 105 na 58, serduszka posłuchałam i do karty zostalo mi dopisane że chce epidural :cool2:

super że w końcu znasz swojego małego lokatora:)
na pewno będzie dobrze z pępowinką,a przepływy dobre więc super:)
Aniu epidural to ??

masz racje Aniaso nie szczyp sie ja tez nie bede, jak zobaczylam wynik testu ciazowego to wiedzialam ze wezme:-D:-D

Chciałam kobitkę, tak na przekór;-). W 12 tygodniu gin się już zapędził. Tylko trochę mi żal koleżanki z pracy, która we wrześniu urodziła 5 córę, a mąż potrafi ją uderzyć, jakby to była jej wina:angry:

reklama
Do góry