reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Przegladałam sobie forum... widzieliście ze juz 6 lipcówek rozpakowanych jest??

Ja tez musze sie wziać za jakies sprzatanie i gotowanie obiadu a tak mi sie nie chce... Ta pogoda mnie dobija... Tylko sie troche poruszam a puchne i poce sie... najlepiej to bym siedziala w domu i nic nie robila...

Co sie tak cicho zrobiło nagle?? wszyscy poszli obiad gotować czy co?? :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hehe... no z tym jedzeniem u mnie i waga tez jest dziwnie...
jem od poczatu tak samo nawet nie widze roznicy z tym jeszcze przed ciaza.
na poczatku sierpnia rodze a przytylam z 54kg na 65kg. Byl tez taki miesiac a mianowicie caly maj waga mi sie utrzymywala 65 kg do teraz.
czekam nadal na zmiane... :-)

to sie masz fajnie... Ja caly czas przybieram... Czy jem duzo czy mało waga i tak rośnie tak samo... :D

..rzeczywicsie wszyscy chyby obiadek robia, ze tak cicho... ja tez robie i pisze :-p
przed chwila cebulke kroilam i teraz rycze jak glupia.. hehe

a z ta waga, to wiesz.. jeszcze przytyje ja to wiem....
ale zdziwilam sie i przestraszylam jak przez miesiac nic sie nie zmienilo, lekarz mnie uspokoil na wizycie 6 czerwca :-)

heh neta mi wywalilo:( ja wlasnie wszamalam miske frytek(cos mnie naszlo ostatnio) i chyba uciekam do wyrka bo jakos tak sennie mi sie zrobilo a mialam poprasowac:baffled: ale wole polezakowac:)) trzymajcie sie mamusie

reklama
azorek, narobiłaś mi ochoty na frytki:-) zaraz sobie zrobię! ale kalafiorek już tez czeka od wczoraj, tylko zagotować (tym razem mniejszy, niż ostatnio, po którym czułam się jakbym połknęła kawał betonu):-D

Do góry