reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

A może ci się poprostu już mniej miejsca dla niej zrobiło? Mała urosła do tego wody i łożysko i wszystko to siłą grawitacji ciśnie ci w dół?
Ale jedź do lekarza niech sprawdzi. I niech cię uspokoi, bo najgorsze te nerwy.
No niestety stresik robi swoje
Zadzwonię i zobaczę co powie :tak: ona wie, że ja panikara więc się przyzwyczaiła do telefonów i moich wizyt :-).

reklama
Mi jak się ostatnio brzuch spinała jak za dużo chodziłam to prawie ze łzami w oczach do koleżanki poszłam. Uspokoiła mnie że to normalne i żebym dziś na wizycie powiedziała o tym lekarce. Dla świętego spokoju.

Hej! U nas robotnicy musieli jechac do domu więc remont do jutra stoi :-( Ponieważ będzie obudowywany kominek i sporo przy tym bedzie jeszcze kurzu to mebli nie wnosimy - więc nawet nie mam gdzie wygodnie tyłka usadzić - zostaje mi tylko sypialnia ale tam tez średnio wygodnie - tylko na boku, bo jak juz sie oprę na ramieniu, zeby np. w laptopie cos porobić to odrazu mi sie brzuch spina.
Piszecie, że boli was krocze, ja mam inny problem - jak wstaję, zmieniam pozycję to odrazu na chwile brzuch mi sie spina... może trochę pohulałam przez ten remont - ciągle jakies mini ogarnianie żeby jakos życ sie dało.. już mam dość

Jeju! Przeskoczyłam na 7 kwadracik!!

DELI bo nie dam rady nadrobic przez ten remont *epitet* - dlaczego zrezygnowałas z wyjazdu nad morze? Bo ja tez coraz bardziej sie zastanawiam czy nie odpuścić - po pierwsze remont nas finansowo poturbował (studnia bez dna) a poza tym trochę sie o moją kondycje obawiam...

Witam dziewczyny:-):-):-)
ja sobie dziś pospałam do 9 normalnie rozpusta:-D:-D:-D
słonko świeci i dobrze bo muszę jechać parę spraw załatwić popołudniu:sorry2:

reklama
Do góry