reklama
dokładnie identyczne objawy mamy,ja ide 19 do lekarki dopiero,a jutro wypiję moje ostatnie żelazo i w czwartek ide zrobic badania ciekawe jak mi wyjdąNo to chyba mamy to samo Iwonko, bo ja nawet jak podnoszę nogę, by skarpetkę włożyć to problem, a o zakładaniu nogi to nie mówię nic. Najgorzej w nocy jak wstaje i jeszcze siusiu mi się chce .
Zadzwonię dziś do gin i jej powiem co i jak. Wizytę mam na 21, ale mój mnie chce jutro zawieźć do niej bo to jest męczące do tego nie wiemy co to. Więc jak się czegoś dowiem to napiszę.
a teraz zmykam suszyć włosy,bo mam sporo roboty a ciągle sie guzdram
nic niewiem o opłacie za karte,bo chyba takowej nie ma,tylko najlepiej składac w NFZ w Katowicach i czeka sie około 2 tygodni czasem troszke dłużejdziewczynki za śląska, mam pytanko odnośnie kart chipowych z NFZ
musze ja w koncu wymienic, i nie wiem, czy i ile wynosi opłata za nowa karte
szukam na necie, ale zadnej konkretnej info nie wylapuje
Właśnie jadę dziś odebrać nie ma żadnych kosztów, wypisujesz wniosek i czekasz około 2 tygodni na nową i to wszystko:-)dziewczynki za śląska, mam pytanko odnośnie kart chipowych z NFZ
musze ja w koncu wymienic, i nie wiem, czy i ile wynosi opłata za nowa karte
szukam na necie, ale zadnej konkretnej info nie wylapuje
jak tylko się czegoś dowiem to napiszędokładnie identyczne objawy mamy,ja ide 19 do lekarki dopiero,a jutro wypiję moje ostatnie żelazo i w czwartek ide zrobic badania ciekawe jak mi wyjdą
a teraz zmykam suszyć włosy,bo mam sporo roboty a ciągle sie guzdram
uspokoiłaś mnie trochę :-)
idę się ubierać
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
A może ci się poprostu już mniej miejsca dla niej zrobiło? Mała urosła do tego wody i łożysko i wszystko to siłą grawitacji ciśnie ci w dół?
Ale jedź do lekarza niech sprawdzi. I niech cię uspokoi, bo najgorsze te nerwy.
Ale jedź do lekarza niech sprawdzi. I niech cię uspokoi, bo najgorsze te nerwy.
reklama
Podziel się: