reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
dziewczynki za śląska, mam pytanko odnośnie kart chipowych z NFZ

musze ja w koncu wymienic, i nie wiem, czy i ile wynosi opłata za nowa karte :confused:

szukam na necie, ale zadnej konkretnej info nie wylapuje :wściekła/y:

No to chyba mamy to samo Iwonko, bo ja nawet jak podnoszę nogę, by skarpetkę włożyć to problem, a o zakładaniu nogi to nie mówię nic. Najgorzej w nocy jak wstaje i jeszcze siusiu mi się chce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Zadzwonię dziś do gin i jej powiem co i jak. Wizytę mam na 21, ale mój mnie chce jutro zawieźć do niej bo to jest męczące :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do tego nie wiemy co to. Więc jak się czegoś dowiem to napiszę.
dokładnie identyczne objawy mamy,ja ide 19 do lekarki dopiero,a jutro wypiję moje ostatnie żelazo i w czwartek ide zrobic badania ciekawe jak mi wyjdą
a teraz zmykam suszyć włosy,bo mam sporo roboty a ciągle sie guzdram

musze ja w koncu wymienic, i nie wiem, czy i ile wynosi opłata za nowa karte :confused:

nic niewiem o opłacie za karte,bo chyba takowej nie ma,tylko najlepiej składac w NFZ w Katowicach i czeka sie około 2 tygodni czasem troszke dłużej

Właśnie jadę dziś odebrać nie ma żadnych kosztów, wypisujesz wniosek i czekasz około 2 tygodni na nową i to wszystko:-)

dokładnie identyczne objawy mamy,ja ide 19 do lekarki dopiero,a jutro wypiję moje ostatnie żelazo i w czwartek ide zrobic badania ciekawe jak mi wyjdą
a teraz zmykam suszyć włosy,bo mam sporo roboty a ciągle sie guzdram
jak tylko się czegoś dowiem to napiszę
uspokoiłaś mnie trochę :-)

idę się ubierać

A może ci się poprostu już mniej miejsca dla niej zrobiło? Mała urosła do tego wody i łożysko i wszystko to siłą grawitacji ciśnie ci w dół?
Ale jedź do lekarza niech sprawdzi. I niech cię uspokoi, bo najgorsze te nerwy.

reklama
Do góry