reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Malinka ja właśnie mam takie skurcze tylko że bolesne dlatego leki biorę i leżeć muszę:(
O biedactwo... jak ja Ci współczuję. Ja wczoraj miałam cos bolesnego ale nie wiem czy to przypadkiem małe się tak nie wtarabaniło na mój brzuch - po przeszło po kilku sekundach i już nie wróciło. a brzuch był twardy tylko w tym bolącym miejscu na szer 10cm a grubości 2cm. I potem przeszło.

reklama
Witajcie!
Dziś wyjeżdżamy na Święta do rodziców,więc chciałam Wam Wszystkim złożyć życzenia:
Zdrowych,Spokojnych,Pełnych Miłości Świąt
Smacznego Jajka,Mokrego Lanego Poniedziałku
Nie przejadajcie się za dużo:-);-)

Jedziemy za chwile z malym prywatnie, znow mu charczy. Boje sie ze wzgledu na swieta, jutro nikt nas nie przyjmie w razie czego. Trzymajcie kciuki zeby nas do szpitala nie wyslal. :baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry