reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam wszystkie kobietki:) postanowiłam od dzisiaj aktywnie uczestniczyć w życiu forumowiczek mających termin na sierpień 2009r.:) my dokładnie czekamy na 3 sierpnia od ostatniej wizyty u lekarza wiemy już ,że w brzuszku gości dziewczynka na 90% ja bardzo sie cieszę ,ale mam wrażenie ,że mój mąż bardziej choć ciągle uparcie powtarza ,że płeć jest nieważna byle dziecko było zdrowe, ale widzę na jego twarzy uśmiech i zadowolenie jak głąszcząc brzuszek mówi z radością cześć Zuzia:)mam nadzieję ,że dzięki Wam uda mi sie znaleść odpowiedź na wiele nurtujących mnie pytań jak i Wam pomóc jeśli tylko będę potrafiła. Wkońcu dobrze jest mieć grupę wsprarcia ,która doskonale wie co aktualnie czuję i przez co przechodzę:)życzę Waszystkim udanego dnia odwiedzę Was wieczorkiem:)pozdrawiam

reklama
Ja też dziś pół nocy nie przespałam, bo na siku wstać musiałam (a rzadko mi się zdarza) i nos zatkany i niewygodnie i za gorąco. Jak twój mały Kasiu? Tylko on nie powie co mu jest nie tak prawda?

No najgorsze takie czuwanie w nocy.Napewno będzie dobrze tylko żebyś Ty się nie zaraziła!
Ja twarda jestem, tyle razy coon byl chory i jakos nigdy nic nie zlapalam, gorzej ze chyba maly biegunke zlapal bo nigdy dwa razy kupy nie zrobil na dzien a dzis juz druga przed chwila poszla, szlak by to:baffled::angry::baffled:
Efe myslalam przed chwila ze nie tak zle ale chyba jeszcze cos doszlo oby nie

Ty mnie Kasieńko nie strasz ja po 2 dniach w końcu dziś rano...no wiesz? Ale to po kawie myślę...a węgiel dzieci i kobiety w ciąży mogą?

rzodkiewka w Lidlu za 1,19...kurde ale bym zjadła sałatki z pomidorem i rzodkiewką..wrrr
najgorsze że byłam wczoraj w tym cholernym lidlu i nie mieli rzodkiewki!!!
nie ładnie tak kobietę w ciąży w konia robić
no zaczynam o jedzeniu? trzeba iść śniadanie zrobić bo monitor zjem:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak wegiel mozna, no i jest taninal to jest ziolowe i bardzo dobre na biegunke, no i w ciazy mozna.
Efe no fakt nie strasz.
Malinka to mozemy sobie reke podac ja tez z zadupia:wściekła/y:

Cześć dziewczyny :-)

Kasiu przykro mi z powodu Małego
Efe, a tobie co się dzieję?

Idę poczytać wczorajszy dzień i dzisiejszy do teraz :-p

reklama
Do góry