reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

No mam nadzieję, że dużo się tam nie zmieniło i mi tez tam będzie dobrze.
No zobaczymy jak będzie do sierpnia daleko. Troszkę się boję porodu, ale nie pierwsza i nie ostatnia co muszę przez to przejść.
ja w sumie tego pierwszego porodu tez sie troszkę bałam,bo cała ciąże przeleżałam na podtrzymaniu,potem to zatrucie ciążowe,kłopoty z krzepliwością,ale poszło bardzo szybko i miałam tylko bole krzyżowe,ktore ponoc są najgorsze,przy drugim porodzie wiedziałam juz czego mogę się spodziewać i też poszło bardzo szybko,położna sie smiała,że jestem stworzona do rodzenia dzieci,hihihi,a teraz to sie troszku boję co bym do szpitala tylko zdążyła jak sie zacznie

reklama
Piwonia_2 ty mamuśka już jesteś i wiesz czego się spodziewać. Ja się nasłuchałam tylko opowieści o porodach próżniowych i innych komplikacjach, więc przerażenie tym większe. I jak po przyjeździe do szpitala usłysze, że na dyżurze jest jeden niefajny lekarz to się spakuję i każę się zwieść do innego miasta:-D

Piwonia_2 ty mamuśka już jesteś i wiesz czego się spodziewać. Ja się nasłuchałam tylko opowieści o porodach próżniowych i innych komplikacjach, więc przerażenie tym większe. I jak po przyjeździe do szpitala usłysze, że na dyżurze jest jeden niefajny lekarz to się spakuję i każę się zwieść do innego miasta:-D
mi sie wydaje,że teraz jest chyba troszkę inaczej,lepiej,bo jak sobie przypomnę siostr poród to mam ciarki,a było to 11 lat temu,trafiła na porodówke z bólami,siostra im mdlała,a oni ja po twarzy lali,na brzuchu jej sie kładli i na siłę dziecko wypychali,noramlnie to byl dla mnie szok:szok::szok::szok::szok::szok:

Hmmm jak się pojawiłam to wszystkich gdzieś wcięło. Nie, no, nie będę się narzucać. Pooglądam coś sobie :( A może wszystkie na kolacyjki poszły? Łakomczuchy jedne! To będę...w poniedziałek. Może wtedy ktoś ze mną pogada:((((

Kurde mi się odświeżanie nie włączyło:szok: Nie wiedziałam, że już na następną stronę przeszłyśmy:szok: Ups....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wróciłam właśnie ze spacerku, dość cieplutko i miło.

Dziewczyny poradzćie mi coś co mogę brać jak mnie głowa boli?

reklama
u nas tez ladnie było,a na jutro deszcz zapowiadają:-(

Dziewczyny poradzćie mi coś co mogę brać jak mnie głowa boli?
apap,ale wiadomo nie za dużo,mnie tez dzis boli,ale na razie staram sie nie brać,choc wiem,że nie przejdzie mi za szybko,Amolem mozna skronie posmarowac

Do góry