ja w sumie tego pierwszego porodu tez sie troszkę bałam,bo cała ciąże przeleżałam na podtrzymaniu,potem to zatrucie ciążowe,kłopoty z krzepliwością,ale poszło bardzo szybko i miałam tylko bole krzyżowe,ktore ponoc są najgorsze,przy drugim porodzie wiedziałam juz czego mogę się spodziewać i też poszło bardzo szybko,położna sie smiała,że jestem stworzona do rodzenia dzieci,hihihi,a teraz to sie troszku boję co bym do szpitala tylko zdążyła jak sie zacznieNo mam nadzieję, że dużo się tam nie zmieniło i mi tez tam będzie dobrze.
No zobaczymy jak będzie do sierpnia daleko. Troszkę się boję porodu, ale nie pierwsza i nie ostatnia co muszę przez to przejść.
reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Piwonia_2 ty mamuśka już jesteś i wiesz czego się spodziewać. Ja się nasłuchałam tylko opowieści o porodach próżniowych i innych komplikacjach, więc przerażenie tym większe. I jak po przyjeździe do szpitala usłysze, że na dyżurze jest jeden niefajny lekarz to się spakuję i każę się zwieść do innego miasta
mi sie wydaje,że teraz jest chyba troszkę inaczej,lepiej,bo jak sobie przypomnę siostr poród to mam ciarki,a było to 11 lat temu,trafiła na porodówke z bólami,siostra im mdlała,a oni ja po twarzy lali,na brzuchu jej sie kładli i na siłę dziecko wypychali,noramlnie to byl dla mnie szokPiwonia_2 ty mamuśka już jesteś i wiesz czego się spodziewać. Ja się nasłuchałam tylko opowieści o porodach próżniowych i innych komplikacjach, więc przerażenie tym większe. I jak po przyjeździe do szpitala usłysze, że na dyżurze jest jeden niefajny lekarz to się spakuję i każę się zwieść do innego miasta
ja rozumiem nagłe przypadki,ale wiesz ona była młoda i uwazam,że tam nie było to potrzebnewiesz to zależy od sytuacji mi też łokciami wycisnęli ale synek się już dusił a na cesarkę było za późno
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Hmmm jak się pojawiłam to wszystkich gdzieś wcięło. Nie, no, nie będę się narzucać. Pooglądam coś sobie A może wszystkie na kolacyjki poszły? Łakomczuchy jedne! To będę...w poniedziałek. Może wtedy ktoś ze mną pogada(((
Kurde mi się odświeżanie nie włączyło Nie wiedziałam, że już na następną stronę przeszłyśmy Ups....
Kurde mi się odświeżanie nie włączyło Nie wiedziałam, że już na następną stronę przeszłyśmy Ups....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
To ja już sobie pójdę, bo tylko gafy robię.
Do jutra! Miłego wieczora!
Do jutra! Miłego wieczora!
reklama
u nas tez ladnie było,a na jutro deszcz zapowiadają:-(
apap,ale wiadomo nie za dużo,mnie tez dzis boli,ale na razie staram sie nie brać,choc wiem,że nie przejdzie mi za szybko,Amolem mozna skronie posmarowacDziewczyny poradzćie mi coś co mogę brać jak mnie głowa boli?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: