reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Amol to cudowny środek, właściwie przed ciążą stosowałał go na większość bóli. Ale dla mnie Piwonia twoje rady są wiarygodne, w końcu to Twoja kolejna ciąża. W związku z tym lekko sobie posmaruję nim skronie.

reklama
Amol to cudowny środek, właściwie przed ciążą stosowałał go na większość bóli. Ale dla mnie Piwonia twoje rady są wiarygodne, w końcu to Twoja kolejna ciąża. W związku z tym lekko sobie posmaruję nim skronie.
napewno nie zaszkodzi,ja tez sobie posmarowała i zobaczymy

Brakło mi neta, a teraz muszę się pożegnać bo siostra wróciła. Odezwę się jutro. Dziękuje piwonia za info.

Dobranoc i do jutra. Buziaki dla brzuszków.

Ktoras sie o wampirke pytala, nie odezwala sie tez czekam na info od niej i przyznaje ze sie martwie

Tylko ze wczoraj miala te badania, a moze po prostu sie weekenduje a my tu sie:rofl2::rofl2::rofl2: martwimy

reklama
witajcie dziewczyny wieczorowo, jak tam po kolacyjce? ja mam taki apetyt ze normalnie ciągle mam na coś ochote:-D przytyłam juz 2,5 kg a tudopiero poczaątek dobrze ze przed ciążą ważyłam 50kg:baffled:

Do góry